M Merutodesu Femtopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 i5 12400F işlemcim var. Temel hızı 2.50GHz dün 1.4GHz'di. Ama şimdi 4.20GHz'lere çıktı boşta. Bu işlemciye zarar verir mi?
i5 12400F işlemcim var. Temel hızı 2.50GHz dün 1.4GHz'di. Ama şimdi 4.20GHz'lere çıktı boşta. Bu işlemciye zarar verir mi?
mustilap33 Picopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 Eğer işlemci ağırlklı bir oyun oynadıysan çıkması normal ama Overclock yaptıysan işlemcinin ömrünü azaltabilir
Eğer işlemci ağırlklı bir oyun oynadıysan çıkması normal ama Overclock yaptıysan işlemcinin ömrünü azaltabilir
M Merutodesu Femtopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #3 mustilap33 dedi: Eğer işlemci ağırlklı bir oyun oynadıysan çıkması normal ama Overclock yaptıysan işlemcinin ömrünü azaltabilir Genişletmek için tıkla... Overclock yapmadım ve pubg oynuyorum. Bir tek Defender Control indirdim Antimalware servisini kapatmak için ve Asus'un yazılımını sildim onlarda bir şeye etki etmez diye düşünüyorum.
mustilap33 dedi: Eğer işlemci ağırlklı bir oyun oynadıysan çıkması normal ama Overclock yaptıysan işlemcinin ömrünü azaltabilir Genişletmek için tıkla... Overclock yapmadım ve pubg oynuyorum. Bir tek Defender Control indirdim Antimalware servisini kapatmak için ve Asus'un yazılımını sildim onlarda bir şeye etki etmez diye düşünüyorum.