i5 12400F işlemci ve ASUS Prime H610M R-D4 anakart için kule tipi soğutucu önerisi

fsphyper

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 6700 XT
Anakart
ASUS Prime H610M-R D4
İşlemci
i5 12400F
Arkadaşlar merhaba, i5 12400F işlemci ve ASUS Prime H610M R-D4 anakart için kule tipi soğutucu almak istiyorum en fazla 950 TL verebilirim. Aklımda 2 ürün var. Sizce hangisi alınır?

Bu ikisi arasında kaldım. Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz teşekkürler.

AG400 yeter. Ama daha saglam olsun derseniz, 214 XT yerine 224 XTS derim.

Aynı işlemci ile SE-214 kullanan birisi olarak Aida64 kararlılık tetinde 64 derece gördüm en fazla. Stok fan ile 75 lerde idi.

Arkadaşlar merhaba, i5 12400F işlemci ve ASUS Prime H610M R-D4 anakart için kule tipi soğutucu almak istiyorum en fazla 950 TL verebilirim. Aklımda 2 ürün var. Sizce hangisi alınır?

Bu ikisi arasında kaldım. Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz teşekkürler.
ID-COOLING SE-214-XT kullanıyorum gayet güzel bir soğutucu hiçbir sıkıntısı yok.

RDR 2 2K çözünürlük ultra ayarlarda maksimum 63 derece gördüm. Havalar bu kadar sıcak değilken nisan ayında maksimum 59 görüyordum.

AG400 yeter. Ama daha saglam olsun derseniz, 214 XT yerine 224 XTS derim.

(Bence) SE-214-XT daha iyi gibi ama SE-224-XTS (Black) öneririm bütçe ekleyebilirseniz.

Hocam maalesef üstüne eklemem çok zor en fazla 214 XT alabilirim bir abim AG400 kağı üstünde daha iyi dedi benim için RGB falan önemli değil hangisi daha iyi soğutur acaba.
Bir de benim işlemci ve anakarta uygun mudur hocam bunlar.
Bir de biri şöyle bir şey önerdi hocam https://forum.donanimhaber.com/Exte...tili-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx125.html

Aynı işlemci ile SE-214 kullanan birisi olarak AIDA64 kararlılık tetinde 64 derece gördüm en fazla. Stok fan ile 75'lerde idi.

Hocam AG400'den daha mı iyidir SE 214 benim için RGB önemli değil hangisi daha iyi soğutur.
Bir de benim işlemci ve anakarta uygun mudur hocam bunlar.

ID-Cooling SE-214-XT kullanıyorum gayet güzel bir soğutucu hiçbir sıkıntısı yok.

RDR 2 2K çözünürlük Ultra ayarlarda maksimum 63 derece gördüm. Havalar bu kadar sıcak değilken nisan ayında maksimum 59 görüyordum.

Hocam bende RE4 de idi galiba 80 gördüm ama hava 40 dereceydi benim derdim RGB değil dediğim gibi hangisi daha iyi soğutur ona göre alacağım hocam bir de benim işlemci ve anakarta uygun mudur hocam bunlar.

AG400 gayet iyidir. RGB takıntınız yoksa minimalist bir tasarımı var. Alınır. RGB olsun isterseniz 214 XT, 224 XT gibi soğutucular da çok iyi iş çıkarıyor.

Hocam dediğim gibi RGB takıntım yok bana soğutma önemli hangisi daha iyi soğutur acaba bir de benim işlemci ve anakarta uygun mudur hocam bunlar.

Hocam anakartınız uyumlu. AG400 de 214 XT'de ikisi de iyi soğutur. Eğer anakartınızda ARGB desteği yok ise 214 XT'nin normal RGB olan modeli de işinizi görür.

Hocam anakartınız uyumlu. AG400 de 214 XT'de ikisi de iyi soğutur. Eğer anakartınızda ARGB desteği yok ise 214 XT'nin normal RGB olan modeli de işinizi görür.

Hocam anakartım ASUS Prime H610M r- D4 uyumlu mu acaba ARGB.

AG400 gayet iyidir. RGB takıntınız yoksa minimalist bir tasarımı var. Alınır. RGB olsun isterseniz 214 XT, 224 XT gibi soğutucular da çok iyi iş çıkarıyor.

Anladım hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı