Arkadaşlar merhaba, i5 12400F işlemci ve ASUS Prime H610M R-D4 anakart için kule tipi soğutucu almak istiyorum en fazla 950 TL verebilirim. Aklımda 2 ürün var. Sizce hangisi alınır?
Arkadaşlar merhaba, i5 12400F işlemci ve ASUS Prime H610M R-D4 anakart için kule tipi soğutucu almak istiyorum en fazla 950 TL verebilirim. Aklımda 2 ürün var. Sizce hangisi alınır?
Hocam maalesef üstüne eklemem çok zor en fazla 214 XT alabilirim bir abim AG400 kağı üstünde daha iyi dedi benim için RGB falan önemli değil hangisi daha iyi soğutur acaba.
Bir de benim işlemci ve anakarta uygun mudur hocam bunlar.
Bir de biri şöyle bir şey önerdi hocam https://forum.donanimhaber.com/Exte...tili-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx125.html
Hocam bende RE4 de idi galiba 80 gördüm ama hava 40 dereceydi benim derdim RGB değil dediğim gibi hangisi daha iyi soğutur ona göre alacağım hocam bir de benim işlemci ve anakarta uygun mudur hocam bunlar.
AG400 gayet iyidir. RGB takıntınız yoksa minimalist bir tasarımı var. Alınır. RGB olsun isterseniz 214 XT, 224 XT gibi soğutucular da çok iyi iş çıkarıyor.
AG400 gayet iyidir. RGB takıntınız yoksa minimalist bir tasarımı var. Alınır. RGB olsun isterseniz 214 XT, 224 XT gibi soğutucular da çok iyi iş çıkarıyor.
Hocam anakartınız uyumlu. AG400 de 214 XT'de ikisi de iyi soğutur. Eğer anakartınızda ARGB desteği yok ise 214 XT'nin normal RGB olan modeli de işinizi görür.
Hocam anakartınız uyumlu. AG400 de 214 XT'de ikisi de iyi soğutur. Eğer anakartınızda ARGB desteği yok ise 214 XT'nin normal RGB olan modeli de işinizi görür.