i5-12400F nasıldır?

Heyyjoker

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, i5 12400F hakkında bir bilgim yok. Alınabilir mi şu anda bu işlemci yoksa başka önerebileceğiniz bir işlemci var mı? Ben genelde oyun oynuyorum bu işlemciyi alırsam nasıl olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bu işlemcili sistem mi almak istiyorsun? Bütçen ne kadar? Elinde parçalar var mı? Detay ver ne yapmak istediğine dair yardımcı olalım.
Soruna gelecek olursak ağırlıklı oyun için kullanacaksan 5600 tercih etmen daha iyi olur. L3 önbelleğinin daha iyi olduğundan dolayı FPS tarzı oyunlarda güzel fark yaratır.

Bütçeyi biraz daha arttırabilirsen 13400F ve kule tipi soğutucu al, çekirdek sayısı daha fazla. Sıfır sistem alacaksan ileriye dönük bir soket tipi değil AMD sistemlere bak, ama elindeki işlemciyi güncelleyeceksen 13. nesil i5 en mantıklı seçenek.

Gayet iyi bir işlemci bana kalırsa Intel'in en fiyat performans işlemcisi sayılabilir.
Tabii kullanım amacına göre değişir ve kesinlikle minimum kule tipi ile kullanman lazım yoksa ısınabiliyor biraz.

Sen bu işlemcili sistem mi almak istiyorsun? Bütçen ne kadar? Elinde parçalar var mı? Detay ver ne yapmak istediğine dair yardımcı olalım.
Soruna gelecek olursak ağırlıklı oyun için kullanacaksan 5600 tercih etmen daha iyi olur. L3 önbelleğinin daha iyi olduğundan dolayı FPS tarzı oyunlarda güzel fark yaratır.

Hocam ben bir tane sistem buldum işlemcisi buydu bilgim olmadığı için sormak istedim ekran kartı ASUS GeForce RTX 4060.

Soruna gelecek olursak ağırlıklı oyun için kullanacaksan 5600 tercih etmen daha iyi olur. L3 önbelleğinin daha iyi olduğundan.

Fiyatı uygunsa ikisi harika ikili olurlar.

Hocam komple set halinde monitör kulaklık mouse klavye falan her şeyi ile 28 istıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı