Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #11 gtapinktony dedi: Kasanız ve anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Anakart Gigabyte H610M HV2 Kasam: GameBooster GB-G203B 550w 80+ USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
gtapinktony dedi: Kasanız ve anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Anakart Gigabyte H610M HV2 Kasam: GameBooster GB-G203B 550w 80+ USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 20 Haziran 2024 #12 Bedirhn93 dedi: Anakart Gigabyte H610M HV2 Kasam: GameBooster GB-G203B 550w 80+ USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Kasanın içinin fotoğrafını çekip gönderebilme şansınız var mı?
Bedirhn93 dedi: Anakart Gigabyte H610M HV2 Kasam: GameBooster GB-G203B 550w 80+ USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Kasanın içinin fotoğrafını çekip gönderebilme şansınız var mı?
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #13 gtapinktony dedi: Kasanın içinin fotoğrafını çekip gönderebilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anlık bu kadar çekebildim Dosya Ekleri IMG_20240620_112858.jpg 187,7 KB · Görüntüleme: 20
gtapinktony dedi: Kasanın içinin fotoğrafını çekip gönderebilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anlık bu kadar çekebildim
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 20 Haziran 2024 #14 Bedirhn93 dedi: Hocam şu anlık bu kadar çekebildim Genişletmek için tıkla... Eğer stok fan ile ekran kartı arasında 6-7 cm varsa sığar. Tam göremedim ama bunu söyleyebilirim.
Bedirhn93 dedi: Hocam şu anlık bu kadar çekebildim Genişletmek için tıkla... Eğer stok fan ile ekran kartı arasında 6-7 cm varsa sığar. Tam göremedim ama bunu söyleyebilirim.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #15 gtapinktony dedi: Eğer stok fan ile ekran kartı arasında 6-7 cm varsa sığar. Tam göremedim ama bunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... RAM'ler ile ilgili problem olur mu?
gtapinktony dedi: Eğer stok fan ile ekran kartı arasında 6-7 cm varsa sığar. Tam göremedim ama bunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... RAM'ler ile ilgili problem olur mu?
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 20 Haziran 2024 #16 Bedirhn93 dedi: RAM'ler ile ilgili problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Eğer içiniz rahat etmediyse başka bir soğutucu önerebilirim hocam.
Bedirhn93 dedi: RAM'ler ile ilgili problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Eğer içiniz rahat etmediyse başka bir soğutucu önerebilirim hocam.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #17 gtapinktony dedi: Olmaz. Eğer içiniz rahat etmediyse başka bir soğutucu önerebilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Olur hocam
gtapinktony dedi: Olmaz. Eğer içiniz rahat etmediyse başka bir soğutucu önerebilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Olur hocam
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 20 Haziran 2024 #18 Bedirhn93 dedi: Olur hocam Genişletmek için tıkla... Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Hocam daha küçük ve daha ucuz. Bu da sıcaklıkları düşürür. Bunu alabilirsiniz. Ayrıca aynı marka.
Bedirhn93 dedi: Olur hocam Genişletmek için tıkla... Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Hocam daha küçük ve daha ucuz. Bu da sıcaklıkları düşürür. Bunu alabilirsiniz. Ayrıca aynı marka.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #19 gtapinktony dedi: Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Hocam daha küçük ve daha ucuz. Bu da sıcaklıkları düşürür. Bunu alabilirsiniz. Ayrıca aynı marka. Genişletmek için tıkla... Bir de kasanın bilgilerinde ön radyatör desteği olarak 240mm yazıyor hocam emin değilim ama işlemci fan desteği boyutu o mu oluyor.
gtapinktony dedi: Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Hocam daha küçük ve daha ucuz. Bu da sıcaklıkları düşürür. Bunu alabilirsiniz. Ayrıca aynı marka. Genişletmek için tıkla... Bir de kasanın bilgilerinde ön radyatör desteği olarak 240mm yazıyor hocam emin değilim ama işlemci fan desteği boyutu o mu oluyor.
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 20 Haziran 2024 #20 Bedirhn93 dedi: Bir de kasanın bilgilerinde ön radyatör desteği olarak 240mm yazıyor hocam emin değilim ama işlemci fan desteği boyutu o mu oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam radyatör sıvı soğutma ile ilgili bir şeydi sanırım. Niyeyse kasanızda CPU Soğutucu desteğinin ne kadar olduğu yazmıyor.
Bedirhn93 dedi: Bir de kasanın bilgilerinde ön radyatör desteği olarak 240mm yazıyor hocam emin değilim ama işlemci fan desteği boyutu o mu oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam radyatör sıvı soğutma ile ilgili bir şeydi sanırım. Niyeyse kasanızda CPU Soğutucu desteğinin ne kadar olduğu yazmıyor.