i5 12400F RTX 3050 sistem nasıldır?

Bütçe
32000

Sıradan Adam

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar okul bittiğinden kendime bir bilgisayar hazırladım. Almadan önce forumda bir araştırayım dedim. Toplamda 32K bütçem var. Sistem 28.800 tutuyor. Sizce performans nasıl olur veya darboğaz yapar mı? Sistemi aşağıya koyacağım. Bu arada RAM az geldi gibi bir 8'lik daha çekmeli miyim? belirtirseniz sevinirim.

Ekran görüntüsü 2024-06-27 123812.png

Arkadaşlar okul bittiğinden kendime bir bilgisayar hazırladım. Almadan önce forumda bir araştırayım dedim. Toplamda 32K bütçem var. Sistem 28.800 tutuyor. Sizce performans nasıl olur veya darboğaz yapar mı? Sistemi aşağıya koyacağım. Bu arada RAM az geldi gibi bir 8'lik daha çekmeli miyim? Belirtirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 2234018

Hocam 32 k ya çok daha iyi PC alabilirsiniz bunu alırsanız enayilik etmiş olursunuz.

Kazık. Anakartı B650M-R, kasayı MSI seçip bu ikiliyi alın.

Arkadaşlar okul bittiğinden kendime bir bilgisayar hazırladım. Almadan önce forumda bir araştırayım dedim. Toplamda 32K bütçem var. Sistem 28.800 tutuyor. Sizce performans nasıl olur veya darboğaz yapar mı? Sistemi aşağıya koyacağım. Bu arada RAM az geldi gibi bir 8'lik daha çekmeli miyim? Belirtirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 2234018

Kazık. Anakartı B650M-R, kasayı MSI seçip bu ikiliyi alın.

Bu arkadaşın dediklerini alabilirsin ama bence SSD'yi 1 TB yapın ya da extra 1 TB HDD alın. HDD daha ucuzdur SSD'ye göre.

Hocam şimdi tekrardan baktım. Bu sefer sistem böyle oluyor toplamda 29k ediyor bu sistem. Monitörü dahil etmedim.Sizce daha iyi olmuş mu.

Dosya Ekleri

• rwqrkrwq.png
    rwqrkrwq.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 27
Hocam şimdi tekrardan baktım. Bu sefer sistem böyle oluyor toplamda 29k ediyor bu sistem. Monitörü dahil etmedim.Sizce daha iyi olmuş mu.
Olmamış. Bu haliyle de kazık.

Attığımı alın geçin hocam. 3050, 3060 vs. bu bütçede tercih edilecek kartlar değiller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı