i5-12400F RTX 3060 12 GB sistemde görüntü net değil

Enibaciwokke

Centipat
Arkadaşlar uygulamalarin yanları tırtıklı Windows yazıları hafif bulanık oyunlarda Full grafik olmasına rağmen görüntü kalitesiz ve bulanık. BIOS'a girince de hafif bulanık görüntü Google da yazılar kalitesiz nedenini anlayamadim. İlk başta monitör sorunlu diye düşündüm farklı bir sistemde denedim ve daha iyi görüntüyle karşılaştım. Denediğim sistem benimkinden daha kötüydü benim sistemde i5 12400F H610M-E ve 3060 12 GB OC mevcut. Bu sorundan bıktım yardım ederseniz güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorun kaynağı monitörde olabilir mi? Monitör ayarlarına girip bazı ayarları değiştirmeyi deneyebilirsiniz, monitör modelinize göre internette bulabilirsiniz.

Hocam sorun kaynağı monitörde olabilir mi? Monitör ayarlarına girip bazı ayarları değiştirmeyi deneyebilirsiniz, monitör modelinize göre internette bulabilirsiniz.
Bende öyle düşünüyordumda değil be hocam monitör de denemediğim ayar kalmadı başka sistemde deneyince anladım sıkıntının monitörde olmadığını eski kullandigim monitörüm tn paneldi ondan çok dikkatimi çekmediydi bu sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…