Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Valorant oynarken başlangıç ekranında 1000 FPS görüyorum başladığında adam görmeden 300, çatışmaya girdiğimde 200'lere kadar iniyor. Bir sorun var mı yoksa olması gereken değerler mi? En düşük ayarlarda oynuyorum. Son düzenleme: 17 Nisan 2023
Valorant oynarken başlangıç ekranında 1000 FPS görüyorum başladığında adam görmeden 300, çatışmaya girdiğimde 200'lere kadar iniyor. Bir sorun var mı yoksa olması gereken değerler mi? En düşük ayarlarda oynuyorum.
ssalgor Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #2 V-Sync ayarını kapatmayı dene.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #3 ssalgor dedi: V-Sync ayarını kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Ortalama kaç FPS bandında dolaşması gerekiyor acaba?
ssalgor dedi: V-Sync ayarını kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Ortalama kaç FPS bandında dolaşması gerekiyor acaba?
ssalgor Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #4 Soraka Kajmer dedi: Ortalama kaç FPS bandında dolaşması gerekiyor acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Soraka Kajmer dedi: Ortalama kaç FPS bandında dolaşması gerekiyor acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #5 Bende 210'lara kadar düşüyor ssalgor dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Bende 210'lara kadar düşüyor ssalgor dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
wizzywizo Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 3 Kasım 2023 #6 Soraka Kajmer dedi: Bende 210'lara kadar düşüyor Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #7 wizzywizo dedi: Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... oynamıyorum