i5-12400F RTX 3060 sistem nasıldır?

Bütçe
20-22 Bin TL
Kendisi RTX istiyordur diye 3070'li sistemi attım, AMD tercih ediyorsa alabilir.

AMD tercih ediyorsanız bunda SSD'yi Kingston 1 TB NV2 seçip alabilirsiniz.

1080p 165Hz 1 ms monitör düşünüyorum. Mantıklı mı sizce? Ekran kartı, işlemci vs. 165Hz için iyi mi yoksa daha düşük mü tercih edilmeli? @raidExodus
Ben şahsen 144Hz ve üstünü gereksiz görüyorum. Kullanıcıya bağlı tabii ki. Oyuna bağlı ya yaklaşırsınız, ya tam alırsınız, ya da yaklaşmaz bile.

Hocam çok yanlış olduğunu biliyorum ama AMD ekran kartlarına karşı bir önyargım var ve kıramıyorum. RTX çok cazip geliyor.

Hocam çok yanlış olduğunu biliyorum ama AMD ekran kartlarına karşı bir ön yargım var ve kıramıyorum. RTX çok cazip geliyor.

Hocam zaten RTX devasa bir şey değiştirmiyor. Ve şu an attığım sistem büyük indirimde. Önyargınızı kırmak için harika bir fırsat.

O zaman RTX alın, monitör olarak da bunu alabilirsiniz. 2900 TL, alabileceğiniz kaliteli monitörlerden.
165Hz için sizce CPU ve GPU yeterli mi? 144Hz veya daha aşağısı mı gerekir? Her oyunda stabil olabilmesi için 144Hz mi almalıyım?

Hocam zaten RTX devasa bir şey değiştirmiyor. Ve şu an attığım sistem büyük indirimde. Önyargınızı kırmak için harika bir fırsat.
Eğer AMD'yi sevmiyorsa zorlamaya gerek yok, boş yere paranoyak olmasın bilgisayara bir şey olacak mı diye düşüne düşüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…