Selam, MacBook Pro'dan oyun bilgisayarına geçmeyi düşünüyorum ve başlıkta belirttiğim işlemci ve ekran kartını düşünüyorum. 17k civarı bütçe ile sistem ihtiyacım var. Monitör, klavye ve mouse mevcut.
Game Garaj’ın Asus Hazır Sistemler kategorisi, ASUS’un güvenilir anakartları ve güçlü donanımlarıyla yüksek performans ve dayanıklılık sunar. İhtiyacınıza uygun sistemleri şimdi keşfedin!
Game Garaj’ın Asus Hazır Sistemler kategorisi, ASUS’un güvenilir anakartları ve güçlü donanımlarıyla yüksek performans ve dayanıklılık sunar. İhtiyacınıza uygun sistemleri şimdi keşfedin!
Bütçeye dahil ise sistem olarak 12400F ve 3060 ikilisi zor. 4K bütçede monitör vs. desek 13K'ya bu alınabilir eğer 3060 olacaksa. Sharpen sistem oyun için daha iyi olabilir fakat ben biraz performanstan kısıp 3060 seçerdim.
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
5600 yapın, güzel işlemci oyunlarda üzmez. 3060 Ti yapılıp alınabilir güzel sistem olur ve 17K'ya kadar 1TB SSD gibi özelleştirmeler daha rahat yapılabilir.
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !