Arkadaşlar daha 2 gün önce gamingentrden i5 12400F RTX 3060 12 GB 8x2 16 GB 3200MHz RAM'li bir sistem aldım. Aldıktan sonra sadece Windows Update'i yaptım şu an kasamda Windows 10 yüklü. Apex Legends'ta aldığım değerler sizce normali mi? Ve nedense FPS 144ü geçmiyor.
NVIDIA Denetim Masasından, 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Genel Ayarlar > Güç yönetimi modu'nu "Maksimum performansı tercih et" olarak ayarlayıp bir de öyle bakın düşüyor mu diye. Ek olarak kullanım değerleri en yüksek ayarlarda nasıl oluyor?
NVIDIA Denetim Masasından, 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Genel Ayarlar > Güç yönetimi modu'nu "Maksimum performansı tercih et" olarak ayarlayıp bir de öyle bakın düşüyor mu diye. Ek olarak kullanım değerleri en yüksek ayarlarda nasıl oluyor?
Hocam şimdi kapadım açtım genel olarak çatışma zamanı 270-300 arası çatışma olmadığı zaman 350-400 arası sanırım normale döndü yaptığım bu ayarların bilgisayara kötü bir etkisi olur mu?
Hocam şimdi kapadım açtım genel olarak çatışma zamanı 270-300 arası çatışma olmadığı zaman 350-400 arası sanırım normale döndü yaptığım bu ayarların bilgisayara kötü bir etkisi olur mu?
Görüntü ayarların en yüksekte görünüyor. İşlemcin o ekran kartına yetişemez bence. Anti-Alisingi kapatıp altındakileri de düşüğe çekin. Valorant ve Apex için performans lazım olacağı için sadece doku kalitesini yüksek tut derim.
Görüntü ayarların en yüksekte görünüyor. İşlemcin o ekran kartına yetişemez bence. Anti-alisingi kapatıp altındakileri de düşüğe çekin. Valorant ve Apex için performans lazım olacağı için sadece doku kalitesini yüksek tut derim.