Bende aynı ekran kartına sahibim,ara ara bendede yaşanıyor oyunun akıcı olmama sorunu. Sebebini bende çözemedim ama HDMI kablomdan olabilir diye düşünüyorum.Herkese merhaba. i5 12400F RTX 3060 12 GB 8x2 16 GB RAM'e sahibim ortalama da 200'ün üstünde alıyorum ama oyun akıcı değil Valorant gibi, bunun sebebi var mıdır? FPS sınırsız dikey eşitleme kapalı ama sürekli 60 Hz gibi oynuyorum.
Ben DP kullanıyorum fakat yine de o his var.Bende aynı ekran kartına sahibim,ara ara bendede yaşanıyor oyunun akıcı olmama sorunu. Sebebini bende çözemedim ama HDMI kablomdan olabilir diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.