i5 12400F - RTX 3060 sistemin Last of Us 1 performansı nasıl olur?

İşletim sistemi
Windows 11

ege29099

Decapat
Daha fazla  
RAM
16gb 3200mhz
Ekran kartı
GIGABYTE GEFORCE RTX 3060 Eagle 12gb
Anakart
Asus prime H610M
İşlemci
Intel core i5-12400F
Marvels Spider-Man oyununda en dusuk ayarlarda bile islemci kullanımı % 30'u geçmiyordu ve çok kasıyordu oynanmıyordu DLSS bile fayda etmiyordu. Aynı sorun TLOU part 1'de var mıdır? Ek olarak sorun benim bilgisayarımda mı yoksa oyun herkeste mi problemli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Marvels Spider-Man oyununda en dusuk ayarlarda bile islemci kullanımı % 30'u geçmiyordu ve çok kasıyordu oynanmıyordu DLSS bile fayda etmiyordu. Aynı sorun TLOU part 1'de var mıdır? Ek olarak sorun benim bilgisayarımda mı yoksa oyun herkeste mi problemli?

Sizin bilgisayarınızda bir problem olmalı. O oyunda (Spider-Man) kasma yapmaması lazımdı. TLOU1'i akıcı oynatması gerek.

Bence sizin sistemde bir terslik var. O bilgisayar ultrada her türlü oynatır Spider-Man'i. TLOU1 genel olarak herkeste sorunlu ama Spider-Man sorunlu değil.

Spider-Man Remastered optimizasyon sorunlu. Miles Morales de bu problem düzeltildi mesela. Kasmadan kastın kaç FPS?
Soruna gelecek olursam sisteminde bir problem yok ise bunu da rahatlıkla oynarsın.

Spider-Man Remastered optimizasyon sorunlu. Miles Morales de bu problem düzeltildi mesela. Kasmadan kastın kaç FPS?
Soruna gelecek olursam sisteminde bir problem yok ise bunu da rahatlıkla oynarsın.

Hocam o bilgisayar Spider-Man'de en düşükte kasıyorsa TLOU'yu açmasın bile. O arkadaşın sistemde kesin bir sıkıntı var.

Bence sizin sistemde bir terslik var. O bilgisayar ultrada her türlü oynatır Spider-Man'i. TLOU1 genel olarak herkeste sorunlu ama Spider-Man sorunlu değil.

PC'nin başına yeni geçebildim ve Spider-Man'i açtım ayarlara girdim RTX ultradaymış DLSS'te kapalıymış ben açık sanıyordum sanırım o yüzden ama hala daha işlemci kullanımı %30'larda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı