i5 12400F - RTX 3060 Ti hazır sistem 19.100 TL'ye alınır mı?

BirEfe

Hectopat
Daha fazla  

Bu sistemi almayı planlıyorum, fiyat performans açısından yorumlayabilir misiniz? Alınır mı?

Tabii ki alınmaz hocam.
Mantis veya
Bunu al daha mantıklı bence.

Bu sistemi almayı planlıyorum, fiyat performans açısından yorumlayabilir misiniz? Alınır mı?
Daha ucuza daha kaliteli hocam

Açıkçası ailem sorun çıkarabileceği için özellikle vatandan bakıyodum. Gaming.gen e benim güvenim sonsuz ancak ailemi ikna edebilir miyim emin değilim.

Açıkçası ailem sorun çıkarabileceği için özellikle vatandan bakıyodum. Gaming.gen e benim güvenim sonsuz ancak ailemi ikna edebilir miyim emin değilim.
İkna etmeye çalışın hocam arkadaşların da attığı mantis-6800 sistem çok iyi.

Bu çok daha iyi olur
Sadece oyun için almıyorum ve bu sistemde işlemci biraz düşük kalmış (ekran kartına göre) gibi geldi. Açıkçası daha uygun fiyata dengeli olanını tercih ederim eğer varsa.
İkna etmeye çalışın hocam arkadaşların da attığı mantis-6800 sistem çok iyi.
Ve gönlüm de NVIDIA dan yana neden bilmiyorum

Sadece oyun için almıyorum ve bu sistemde işlemci biraz düşük kalmış (ekran kartına göre) gibi geldi. Açıkçası daha uygun fiyata dengeli olanını tercih ederim eğer varsa.

Ve gönlüm de NVIDIA'dan yana neden bilmiyorum

İşlemci düşük kalmamış 5600 gayet güçlü bir işlemci. Ayrıca 6800 3080 dengi bir kart yerine 3060 Ti almak saçma olur

Ve gönlüm de NVIDIA dan yana neden bilmiyorum
Hocam işlemci i5 11400f ile 12400f arası bir işlemci. Kötü değil yani.
İşlemci düşük kalmamış 5600 gayet güçlü bir işlemci. Ayrıca 6800 3080 dengi bir kart yerine 3060 Ti almak saçma olur
Katılıyorum. Fakat 6800 3080 dengi değil 3070 ile 3070 ti seviyesi bir kart. 3070 ti daha iyi 6800’den. XT olan model 3080 seviyesi diyebiliriz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı