Arkadaşlar merhaba. Kısa bir süre önce sistem almıştım fakat çoğu kişi sistemin PSU kötü olduğunu söyledi. Önerebileceğiniz bir PSU var mı ya da bir sıkıntı olur mu? Kullanmaya devam etmem gerekli mi? Sistem özelliklerim bunlar.
Kalitesiz PSU'ların patladığını görüyoruz hep. O yüzden illa kullanmam gerekir dersen yük altında çok kullanmamak iyi olabilir. High power gibi markalar kaliteli.
Olmaz ama en sağlıklısı kaliteli bir PSU sebebi korumaları elektrik kesintilerinde ya da elektrik dalgalanmalarında yüksek voltaj gelirse sistemi yakmasın diye koruyor bu korumalar bunlar dandik PSU'larda yazar ama bulunmaz.
Kalitesiz PSU'ların patladığını görüyoruz hep. O yüzden illa kullanmam gerekir dersen yük altında çok kullanmamak iyi olabilir. High Power gibi markalar kaliteli.
Daha geçen gün arkadaşın Corsair markalı PSU yandı 2 aylık PSU 10 yıllık Power Boost PSU'lu sistemimda 100 kere elektrik gitti 1 kere sorun olmadı bu iş şans meselesi.
Peki bunu akım korumalı priz ile sorunu çözebilir miyim bir nebzede olsa genel olarak çok aşırı bilgisayar oynamıyorum çalıştığım için en fazla 2-3 saat açık kalıyor gün içinde oturduğum yerde sürekli elektik kesintisi olmuyor.
Arkadaşlar merhaba. Kısa bir süre önce sistem almıştım fakat çoğu kişi sistemin PSU kötü olduğunu söyledi. Önerebileceğiniz bir PSU var mı ya da bir sıkıntı olur mu? Kullanmaya devam etmem gerekli mi? Sistem özelliklerim bunlar.
Benim arkadaşımın bu sistemin bir düşüğünü almıştı ve PSU'su çok berbattı ve PSU patladı şu an sistemi bozuk garantiye filan yollayıp bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.
Benim arkadaşımın bu sistemin bir düşüğünü almıştı ve PSU'su çok berbattı ve PSU patladı şu an sistemi bozuk garantiye filan yollayıp bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.
Acelesi yok. Patlayacak diye bir şey yok yani. Şimdilik kullanılabilir, ilerde bütçeniz olunca başka modellere geçilir. Sisteminiz de aşırı güç tüketmiyor zaten.