i5-12400F - RTX 3060 Ti sistem nasıl?

Odin.son

Decapat

Arkadaşlar ilk defa PC topladım. Total'de 22.800 tuttu. Sizce nasıl olmuş? Eksiklikler var mı veya işlemciyi R5 5500 yapayım mı? Güç kaynağı yeterli mi vs?

Hocam 3070 sistem de alabilirsiniz o fiyata. Sadece rami sizinki gibi 32 GB olmaz ona da pek ihtiyaç yok 16 gayet yeterli. Yanında 1 TB hdd alırsanız daha iyi olur. Tabi attığınız sistemi alacaksanız siz bilirsiniz.

Nedense bu kasayı beğenemiyorum ve hep bu kasalı sistemler ucuz ve güzel özellikli oluyor. Atom bilgisayar çok gözüme çarpıyor ama onun hakkında da çok negatif yorum var. Yani kasası güzel özellikleri resimdeki gibi görünen başka tavsiye edebileceğiniz ürün var mı acaba?

Buyrun hocam.

Alternatif;

Ama ben olsam ilkini tercih ederim anakart ve SSD'den dolayı lakin sanırım o anakarta sadece intel işlemci takılabiliyor ileride upgrade etmek isterseniz AMD takamazsınız sanırım bu yüzden bir de alternatif koydum.

22 bine 3060 ti sistem alınmaz, 32 GB ram gereksiz, 6800 varken 3070 bile düşük vramden dolayı alınmaz. İlla Nvidia istiyorsanız en az 3070 alın.
Önceden rx 5700 xt ekran kartım vardı ve memnundum ama rtx ve dlss özelliklerini merak ettiğim için nvidia istiyorum hocam. Karşılaştırmalara bakınca gerçekten rx 6800 daha güçlü bir kart olarak gözüküyor.

Peki sizce i5 12400f'mi yoksa r5 5500'mü daha iyi performans verir oyunlarda?

Kesinlikle i5 12400F. Çünkü 5600'le rakip bir işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…