i5 12400F RTX 3060 Ti sisteme 15 bin TL yükseltme tavsiyesi

nepthys679

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilen dostlardan yardım istiyorum.
Sistemimde güncel FPS oyunlarını oynamaktayım (CS2, Valorant.) Sizce işlemcimi nasıl yükseltmeliyim?
Ekran kartı olarak ASUS TUF 3060 Ti var. Darboğaz yapmayacak şekilde işlemci veya işlemci-anakart(AMD olursa) tavsiyeniz varsa çok sevinirim.
Bütçe 15000.

Anakart büyük darboğaz. İşlemci yükseltmek istiyorsun elinde patlıyor. 14400F alabilirsin yanına da güzel bir soğutucu.

Hocam işlemciden önce RAM'i yükseltmenizi tavsiye ediyorum.

Arkadaşın dediği doğru. Böyle yapabilirsin çok güzel olur.

Anakart büyük darboğaz. İşlemci yükseltmek istiyorsun elinde patlıyor. 14400F alabilirsin yanına da güzel bir soğutucu.
Eklemeyi unutmuşum 240 lık sıvı soğutucu var söylediğiniz işlemci ile darboğaz yapmaz değil mi sistemim

Teşekkürler oyun tarafında amd daha stabil gibi bencede (ikisinide kullandım)

Eklemeyi unutmuşum 240 lık sıvı soğutucu var söylediğiniz işlemci ile darboğaz yapmaz değil mi sistemim
Darboğaz yapan anakartın güç beslemesi. Sıvı soğutma modelini bilmiyorum ama muhtemelen soğutur. Yukarıda attıklarımı soğutucuyu çıkararak alabilirsin elinde soğutucu varmış madem. 12400f ve eski anakartını da ikinci elden satarsın.

Mantıklı hocam teşekkürler soğutucu bu ;

Cooler Master MasterLiquid ML240L V2​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…