i5 12400F-RTX 3060 Valorant'ta kaç FPS verir?

efe can 33

Decapat
Daha fazla  
RTX 3060 12 GB ve i5 12400F var Valorant yüksek ayarlarda 240 ile 400FPS arası gidip geliyor. Genelde 280 320 arası oluyor normal mi?

Evet normal degerler bir sorun yok sistemde

Evet normal degerler bir sorun yok sistemde
Arkadaşım da aynı sistemi kullanıyo onun fps değerleri daha yüksek o yüzden sordum

Normal hocam sistem %100 kullanmıyor sonuçta.
Arkadaşım da aynı sistemi kullanıyo onun fps değerleri daha yüksek o yüzden sordum

Gayet normal değerler.

Ufak fps farkları olabilir tabiki markadan markaya, belki o daha uyumlu parçalar kullanmıştır. O senden ne kadar yüksek fps alıyor ortalamada aynı bileşenleri kullanıyorsunuz.

Ufak fps farkları olabilir tabiki markadan markaya, belki o daha uyumlu parçalar kullanmıştır. O senden ne kadar yüksek fps alıyor ortalamada aynı bileşenleri kullanıyorsunuz
İkimizinde aynı marka msi ekran kartı ve ana kart var ama sadece bende 500gb ssd onda 1tb ssd var o en az 300 alıyo üstelik benim istem yeni onun 1 senelik ama bende Windows 11 var onda 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…