i5-12400F RTX 3060Ti sistem 15.000TL'ye alınır mı?

Dust Amp

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 15k eden bir altınım var ve bu sistemi buldum adamla konuştum WP'den 17'den son 15 diyor.

Intel i5 12400F.
Palit 3060 Ti.
Kinoxia 500GB SSD var.
2x8 3200 MHz Kingston RAM.
550W PSU kasa.

Falan varmış altınımı bozdurup alacağım. Bu sene YKS senem olduğu için ders videosu izlemek için falan alacağım. Ama seneye sınav bittikten sonra Full oyun oynarım sizce alınır mı? Alınmaz mı? Yanıt veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır al derim aşırı ucuz diğerlerine göre.

Ders videosu izlemeyeceksin büyük ihtimalle alırsan. Kendi iyiliğin için yapma. Ama alınır.

Kanka biliyorum ben geçen sene günde 10 saat Valorant oynayan biriydim bu sene YKS senem olduğı için cidden bağımlılıklarımı bitirdim. Ders videosu dediksede tabii oyun oynarım ama oyundan kastım abimle arada birkaç el FC24 vs atarız

Kanka biliyorum ben geçen sene günde 10 saat Valorant oynayan biriydim bu sene YKS senem olduğı için cidden bağımlılıklarımı bitirdim. Ders videosu dediksede tabii oyun oynarım ama oyundan kastım abimle arada birkaç el FC24 vs atarız

Al bence FC 24 açar 25'te açar

Merhaba arkadaşlar. 15k eden bir altınım var ve bu sistemi buldum adamla konuştum Wp'den 17'den son 15 diyor.

Intel i5 12400F.
Palit 3060 Ti.
Kinoxia 500GB SSD var.
550W PSU kasa.

Falan varmış altınımı bozdurup alacağım. Bu sene YKS senem olduğu için ders videosu izlemek için falan alacağım. Ama seneye sınav bittikten sonra Full oyun oynarım sizce alınır mı? Alınmaz mı? Yanıt veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Üzerine 5K daha koyup MESUT CEVIK-MC1 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bunu alın derim.

Merhaba arkadaşlar. 15k eden bir altınım var ve bu sistemi buldum adamla konuştum WP'den 17'den son 15 diyor.

Intel i5 12400F.
Palit 3060 Ti.
Kinoxia 500GB SSD var.
550W PSU kasa.

Palit ekran kartı güzeldir. Alınır ama SSD yi değiştirirsen iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı