EasterGamers E6 hocam şu an stokta yok ama arada geliyor stok gelmezse novayı düşüneceğim ?Sistem Nova-3070Tİ Mı
Söz konusu değil derken 1080 e göre daha mı az yapar ?1080P'de yapmaz. 2K ve 4K için söz konusu bile değil zaten.
1080P'de darboğaz olacağını düşünmüyorum. Yapsa bile %5 falan maksimum. 2K ve 4K'da zaten yapmaz anlamında dedim.Söz konusu değil derken 1080'e göre daha mı az yapar?
Teşekkür ederim bilgisayar donanımı konularını aman aman anlamıyorum da kusura bakmayın.1080P'de darboğaz olacağını düşünmüyorum. Yapsa bile %5 falan maksimum. 2K ve 4K'da zaten yapmaz anlamında dedim.
Ben dediğiniz ürünü sipariş ettim, sizce nasıl?Sistem Nova-3070Tİ Mı
Bence çok iyi hocam sadece 3070 ti bile 16 k olmuşken bedava desek yeridir.Ben de novaya yöneldim.Ben dediğiniz ürünü sipariş ettim, sizce nasıl?
Siteyle alakalı çok şikayet var ve maalesef bunu sipariş verdikten sonra gördüm,umarım bir sıkıntı yaşanmaz.Bence çok iyi hocam sadece 3070 ti bile 16 k olmuşken bedava desek yeridir.Ben de novaya yöneldim.
Umarım hocam.Hayırlı olsun bu arada.Sisteminiz gelince burada beni alıntılayarak deneyimlerinizi ve şikayetlerinizi yazar mısınız rica etsem ?Siteyle alakalı çok şikayet var ve maalesef bunu sipariş verdikten sonra gördüm,umarım bir sıkıntı yaşanmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.