Halober
Decapat
Daha fazla
İyi günler arkadaşlar. Buna benzer bir konu açmıştım fakat bilgisayarı servise gönderdiğim için kalmıştı öyle. RDR 2, One piece Odyssey oynarken yaşadım şu anlık bu sorunu. RTX 3070 Ti OC, i5-12400F ve Cooler Master 650W 80+ Bronze PSU var. MSI Afterburner voltajı 0.950 mv yapıp clock hızımı 1950 MHz yaptığımda sorunum çözülüyor. Fakat geçenlerde AI tweakerdan işlemciyi performans moduna aldıktan sonra yine kendini yeniden başlattı. Voltajı 0.925 yapıp tekrar denediğimde yaklaşık bir 6 saat RDR 2 oynadım fakat herhangi bir sorun çıkmadı.
Ekran kartı servise gitti geldi bir sorun olmadığını söylediler, birkaç FurMark testi yapmışlar ama sorunu gözlemleyememişler olduğu gibi geldi teknik servisten. Büyük bir ihtimal PSU kaynaklı ama ben yine de sizin görüşlerinizi ve düşüncelerinizi almak istedim. Atmamı istediğiniz testler olursa eve geçince atayım.
Ekran kartı servise gitti geldi bir sorun olmadığını söylediler, birkaç FurMark testi yapmışlar ama sorunu gözlemleyememişler olduğu gibi geldi teknik servisten. Büyük bir ihtimal PSU kaynaklı ama ben yine de sizin görüşlerinizi ve düşüncelerinizi almak istedim. Atmamı istediğiniz testler olursa eve geçince atayım.