MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
i5-13600k ile birlikte bende bu ekran karti var ben alirken bana 27 inch 2K 240hz monitor onerdiler umarim sorun olmaz.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
i5-13600K ile birlikte bende bu ekran karti var ben alirken bana 27 inch 2K 240Hz monitor onerdiler umarim sorun olmaz.
Yani 5-8k gibi bir bütçem var çözünürlük mühim değil ancak Online oyunlar oynadığım için Hz daha önemli 240, 280Hz veya 360 Hz öneriniz varsa alabilirim.
Yani 5-8k gibi bir bütçem var çözünürlük mühim değil ancak Online oyunlar oynadığım için Hz daha önemli 240, 280Hz veya 360 Hz öneriniz varsa alabilirim.
Bilmiyordum kusura bakmayin. Sistem ozellikleri birbiri ile ve uyumlu mudur? Bu sistemle 2K 240hz'de oynayabilir miyim? Islemcinin yuksek olmasinin sebebi sistemin ileriye donuk olmasindan kaynakli.