Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #21 Yaqiz dedi: Bilmiyordum kusura bakmayin. Sistem ozellikleri birbiri ile ve uyumlu mudur? Bu sistemle 2K 240Hz'de oynayabilir miyim? Islemcinin yuksek olmasinin sebebi sistemin ileriye donuk olmasindan kaynakli. Genişletmek için tıkla... İleride daha üst ekran kartı takacaksanız iyi sistem ama şu anki haliyle 2K'da ancak 2-3 yıl götürür 8 GB VRAM yüzünden. Uyumluluk sorunu vb yok.
Yaqiz dedi: Bilmiyordum kusura bakmayin. Sistem ozellikleri birbiri ile ve uyumlu mudur? Bu sistemle 2K 240Hz'de oynayabilir miyim? Islemcinin yuksek olmasinin sebebi sistemin ileriye donuk olmasindan kaynakli. Genişletmek için tıkla... İleride daha üst ekran kartı takacaksanız iyi sistem ama şu anki haliyle 2K'da ancak 2-3 yıl götürür 8 GB VRAM yüzünden. Uyumluluk sorunu vb yok.
Yaqiz Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 356 13 Mart 2023 #22 yapiz dedi: İleride daha üst ekran kartı takacaksanız iyi sistem ama şu anki haliyle 2K'da ancak 2-3 yıl götürür 8 GB VRAM yüzünden. Uyumluluk sorunu vb yok. Genişletmek için tıkla... Zaten 2-3 sene sonra 5060 vb. takmayi planliyorum. Tesekkurler o zaman bir sorun yok gibi.
yapiz dedi: İleride daha üst ekran kartı takacaksanız iyi sistem ama şu anki haliyle 2K'da ancak 2-3 yıl götürür 8 GB VRAM yüzünden. Uyumluluk sorunu vb yok. Genişletmek için tıkla... Zaten 2-3 sene sonra 5060 vb. takmayi planliyorum. Tesekkurler o zaman bir sorun yok gibi.