İ5 12400F - RTX 4060 hazir sistem alinir mi?

Teşekkür ederim valorannta işlemci harici yüksek FPS almam için nelere dikkat etmem lazım

Her zaman yüksek FPS'e de dikkat etmemelisin biraz da gecikme yönünden dikkat edeceğin şeyler var mesela RAM'lerin MHz değerleri CL değerleri

Her zaman yüksek FPS'e de dikkat etmemelisin biraz da gecikme yönünden dikkat edeceğin şeyler var mesela RAM'lerin MHz değerleri CL değerleri

Sen banadeki bunu al seni çok memnun eder seni biraz yoruyorum kusura bakma ama dediklerin hakkında hiçbir şey bilmiyorum

Burada mısın?

Sen banadeki bunu al seni çok memnun eder seni biraz yoruyorum kusura bakma ama dediklerin hakkında hiçbir şey bilmiyorum

Burada mısın?

Ucuza güzel sistem buldum bunu al kanka Bond 5A-RTX4060/Ti - Game Garaj. Sana 45 bin TL'ye bir sistem atacaktım fakat tek farkı ekran kartı 4070 Super ve şimdi testlerine baktım Valorant'ta hiçbir fark yok yine 500 600 FPS civarı veriyor ucuza bunu al geç

Hocam X3D AMD işlemci önermişsiniz fakat 7500F veya 7600'lü hazır sistemlere göre (diğer tüm parçalar benzer olarak) çok daha yüksek fiyat ödemek zorunda kalır bu arkadaş. Ayrıca ödediği ekstra para kadar fazla performans alamaz yani maksimum 30-40 FPS fark eder. O yüzden X3D işlemciye gerek olduğunu düşünmüyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

Valorant GTA 5 CS2 bu tarz oyunlarda uzun yıllar götürecektir fakat tavsiyem bu sistemi alacaksan alttan 2x8 16 GB RAM değil 2x16 32 GB RAM al şu an 16 GB RAM bile çok az geliyor bana

RAM 32 depolamada 1TB olursa harika bilgisayar anladığım kadarıyla

Arkadaş bir yerden sonra zaten böyle Valorant tarzı FPS oyunlarından sıkılır ve 4070'in gücünü hikayeli oyunlarda anlar hocam o yüzden atın sistemi biz de bakalım.

Şu an çoğu insan 7500F veya 7600ü ileride 7800x3D ye geçmek için alıyor aslında herkes X3D almak istiyor fakat X3D AM4 olarak en uygun şu an attığımdır Bond 5A-RTX4060/Ti - Game Garaj 7500F almalarının nedeni ileriye dönük olsun 5 yıl sonra işlemciyi 7800x3D yapsınlar diye tam olarak bu

Arkadaş bir yerden sonra zaten böyle Valorant tarzı FPS oyunlarından sıkılır ve 4070'in gücünü hikayeli oyunlarda anlar hocam o yüzden atın sistemi biz de bakalım.

Atayım hocam bana kalırsa da öyle olacak ama sadece Valorant dediği için bu şekilde bir öneri yaptım

PS5 var hikayeli oyunları oradan oynarım diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…