Elektronik i5-12400F RTX 4060 sistem 19.498 TL

Soğutucu eklenmeli mi bu sisteme? Arkadaşa alacağız, RAM'leri Corsair yapsak yeter mi?

Sogutucuya gerek yok evet yeterli ve kasayı beyaz yapın 38TL farkla beyaz sistem her zaman daha estetiktir satarken daha rahat satılır.

Kasayı 38TL fark ile beyaz yapın 575TL'ye Aula F75 alın mouse olarak da Ajazz AJ159 stokunu bekleyin veya Darmoshark M3 Pro alın beyaz Full sistem mükemmel.
Güzel fikir fakat siyah tutkunu birisi olarak bana çok ters düşüyor

dediğin çok mantıklı geldi sistem upgrade etmek istersek fiyatlar da artış olmazsa anakart ve ramlerde yapılabilir özelleştirmede hangi rami ve soğutma mantıklı
Artış olsa dahi her iki sistemin de fiyatı artacak, aralarındaki farkın aşırı derecede açılacağını düşünmüyorum. Gskill RAM ler ile değiştirerek sipariş verdim. Hayırlısı olsun diyelim

Soğutucu eklenmeli mi bu sisteme? Arkadaşa alacağız, Ramleri corsair yapsak yeter mi?
Soğutucu olayından bende emin olamadım, soğutucu gerek duymuyor diyolar genel olarak bende stok bitmeden sipariş vereyim dedim

Güzel sistem hocam bunu da gördüm Vatan daki DDR5 sistemi kaçırdıktan sonra karşıma çıktı. SSD düşük kalıyor sadece 1 TB ile değiştirilebilir. Peşin fiyatla alınacaksa gayet güzel sistem ama ben kredi kartıyla aldım ve bu site çok fazla vade farkı koyuyordu örnek vermek gerekirse ben 19,793 liralık ürünü 12 ay taksitle 22 ye aldım Vatan dan ama pckolik sitesinde yaklaşık 27 ye geliyor.

Kasa ve PSU hiç güven vermiyor.
PSU hakkında bilgim yok ama kasa güzel diyolardı yorumlarda, doğruluğu tartışılır tabi

Son düzenleme:
hocam ben yarın sipariş verecektim şansımıza yetişmedi size de hayırlı olsun pc gelince test edip bilgi verirsen sevinirim

Hocam ben yarın sipariş verecektim şansımıza yetişmedi size de hayırlı olsun PC gelince test edip bilgi verirsen sevinirim.

Sağlık olsun hocam, sağ olun daha güzelleri sizin olsun. Tabii ki bilgi veririm. Bugün Vatan Bilgisayar'a gidip görüştüğümde siteyi takip edin ay sonuna kadar güzel sistemler gelmeye devam edecek demişlerdi. Oradan daha güzel bir sistem düşürürsünüz belki de.

sağolun bende onu düşünüyorum kasımın son fırsatlarında belki şansım yaver gider böyle söylemeniz bile beni mutlu etti gelecek fırsatlar da ddr5 le karşılaşmama vesile olur belki tekrardan hayırlı olsun

Çök hocam @NemesisMert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…