i5 12400F RTX 4060 sistem alınır mı?

a0n1mss

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba ben elimdeki RTX3050, Intel 11400 sistemi satıp detaylı özelliği (kuark-hachıroku / Intel Core i5 12400F / MSI GeForce RTX 4060 Ventus 2X Black 8 GB OC/16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD) olan sistemi almak istiyorum.) sizce değer mi dostlar ve sistem iyi FPS aldırır mı cevaplarınızı bekliyorum dostlar şimdiden sağ olun.

Değer, iki sistemde şu an için 1080p de yeterli. Ama 5 6K ekleyip AM5 platformuna geçmeni öneririm.

Değer, iki sistemde şu an için 1080p de yeterli. Ama 5 6K ekleyip AM5 platformuna geçmeni öneririm.

Yorumun için çok teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum çok bütçem yok AM5 geçmek yerine şu anki sistemle kalsam aşırı performans farkı olur mu?

Hocam sıfırdan topluyorsunuz yeni bir platform daha iyi olur bence de AM5 yapın. Performans da fark eder tabii.

Yorumun için çok teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum çok bütçem yok AM5 geçmek yerine şu anki sistemle kalsam aşırı performans farkı olur mu?

Şu anki sistemle bir zahmet fark olsun dostum. AM5, DDR5 daha yeni bir nesil. Güncelleştirmeye önü daha açık platform. Bu sistemi alırsan ileride parça yükseltmek istesen mecbur yine DDR5'e geçeceksin. Yani alırsan seni yine bu sistem rahat 5 sene götürür ama tavsiyem, AM5 olmasa bile DDR5 tarafında olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…