Çözüldü i5 12400F RTX 4060 sistem Rocket League'de donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

loskanta

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
MSI 4060
Anakart
ASUS PRIME H610M-K
İşlemci
i5-12400F
Merhaba. Dün bilgisayarım yavaşladığı için format attım. Ancak Rocket League'e girmeye çalıştığımda başlangıçta olan öğreticiye gelince oyun donuyor ve herhangi bir şekilde oyuna girip o öğreticiyi yapamıyorum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım, ne yapacağım? Oyunu 2 kere sildim yükledim. Epic Games'i onardım, Epic Games'i silip yükledim. Bir de öyle Rocket League'i yükledim, toplam 3 oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rocket League'nin olduğu klasöre girip oyuna sağ tık yapıp tam ekran iyileştirmesini açmayı dener misin hocam bir de.

Denedim yine de olmuyor.

Merhaba uzun araştırma sonucunda bu problemi çözdüm sırf kulaklık girişim değiştiği için donuyormuş siz de uykunuzdan olmayın, zamanınızdan olmayın format atarken 2 kez düşünün.
Ekran kartın güncel mi hocam bende de aynı sistem var daha yüksek grafikli oyunları rahatlıkla oynuyorum bir de Rocket League'nin dosyalarını doğrulamayı deneyin.

Rocket League'nin olduğu klasöre girip oyuna sağ tık yapıp tam ekran iyileştirmesini açmayı dener misin hocam bir de.

Denedim yine de olmuyor.

Merhaba uzun araştırma sonucunda bu problemi çözdüm sırf kulaklık girişim değiştiği için donuyormuş siz de uykunuzdan olmayın, zamanınızdan olmayın format atarken 2 kez düşünün.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı