dar boğaz yapma olasılığı daha az gibime geliyor dediğim gibi açıklayacak bir sebebim yok sadece intel sevgim daha fazla ama hangisi daha iyi gelecekse pcme onu seçerim tabikide
Darboğaz yapma olasılığı daha az gibime geliyor dediğim gibi açıklayacak bir sebebim yok sadece Intel sevgim daha fazla ama hangisi daha iyi gelecekse PC'me onu seçerim tabii ki de.
MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
gördüğün gibi bu pcyi biraz daha toparlamaya çalıştım tek tek toplamadım hazır sistem almayı düşünüyorum fiyat bilgilendirmem yanlışmıydı bilmiyorum ama yazdığım parçları ekleyimce fiyatı 33k oluyor
evet dediğin mantıklı asus daha kaliteli bir marka benim toplicağım sistemdeki 3 fanlı hali 17k iken senin attığın 15k
söylediğin yanlış olabilir seçtiğim ssd (7000MB Okuma / 4700MB Yazma) hızlarına sahip fiyatıda gayet iyi
attığın sistemdeki amd işlemcisini sevmiyorum. 4070 ve 4060ti oyun fps 4060ti daha iyi gösteriliyor. benim sistemimde 32gb ram varken seninkinde 16gb. ssd seçtiğim ssd hızı senin sistemindekinin iki katı