i5-12400F RTX 4060Ti sistem alınır mı?

@KY799 Hocam ciddi misiniz? Niye gelip sisteme oyun falan yükleyip test yapsınlar? Eğer sorunlu bir parça olursa garanti veya iade yapılır zaten. Gelip sıfır sisteme oyun yükleyip test yapmalarını nasıl bekliyorsunuz?

İtopyadan sistem aldığımda yapmışlardı çünkü jocam

İtopyadan sistem aldığımda yapmışlardı çünkü hocam.

Hocam benim attığım ilk sistem Alınır mı onu merak ediyorum.Her oyunu açarmı bide?

Kazıktan kastın nedir hocam? Bayağı iyi sistem bence.

Bunun bencesi sencesi yok " fiyatına göre " kötü sistem, aynı fiyata hatta daha ucuza daha iyisini almak varken vatandan o sistemi almak kazık yemek demektir.

Hocam benim attığım ilk sistem alınır mı? Onu merak ediyorum. Her oyunu açar mı bir de?

Alınmaz o fiyata çöp sistem, önerileri dikkate almayacaksanız vatandaki sistemi alıp kazık yiyebilirsiniz, tercih sizin.

9 sene boyunca dizüstü bilgisayar kullandım. Laptop piyasasını biliyorum ama masaüstünden gram haberim yok. Hatta aynı fiyatta sandığım için eskisini satıp 28.5 bine 3060'lı Tulpar almıştım. Sonra Allah'tan rastgele masaüstü videolarına denk geldim de iade ettim. Derken Gaming gen TR ve İtopya gibi siteleri araştırmaya başladım ancak monte etmeden göndermemeleri bende şüphe uyandırdı. O yüzden gittim 3060 12400FLI sisteme 17.5 bin lira verdim Vatan'da. İşin saçma yanı 17 bine aynı sistemin MSI parçalı hali vardı. (anakart ekran kartı kasa ve PSU) Adam yalan konuştu bana stok bitmiş diye. Oysaki 2 hafta boyunca stokta kaldı. Frisby kasalı vardı o stokta var dedi ben de gittim onu aldım. Kısacası elde kalan parçayı kilitledi bana sağ olsun PSU diye bir şeyin varlığından bile haberim yoktu önemsemedim o yüzden. Ekran kartı ve işlemci önemliydi benim için. Sonra ne oldu, forumla tanıştıktan sonra elimdeki PSU'dan korkmaya başladığım için satıp yeni PSU ve kasa aldım ekstra 1000 TL masraf edip. Uzun lafın kısası aynı paraya Gaming gen TR'den RX6800'lü sistem alırdım çok rahat.

Öner aynı fiyata daha iyisini alalım hocam.

Mert hg

Son düzenleme:

Yukarıda önermişler zaten hocam vatandaki sistemden daha iyi buradakiler.

i3 13100f ile 12400f arasında çok fark yok. O fark i3'te ddr5 ramler olduğu için kapanıyor.

Sana attığım 26k'lık sistemi al.
26k'lık baya iyi duruyo ama ekran kartı kötü gibi.Hiç Galax kullanmadığım için bilmiyorum.Sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…