i5-12400F & RTX3060 sistem nasıldır?

Stok soğutucuyu takmadınız mı?

İmkanın varsa RTX 4000 serisinden almaya çalış. DLSS 3 ve Frame Generation gibi özellikler çok önemli.

İmkanın varsa RTX 4000 serisinden almaya çalış. DLSS 3 ve frame generation gibi özellikler çok önemli.

NVIDIA işte, sırf yenisini alalım diye diğer kartlara eklemiyor. Eminim ki birisi zorlasa DLSS 3.0'ı 2000 serisinde çalıştırabilir.

Sizin işlemcinizde mi sıkıntı var? Ben 80 üstü göremedim.
Var büyük ihtimalle kasa çok ısınıyor pugb atayım dedim 2 dk sonra çıktım çok ses çıkıyor ısınıyor baya 75 ısınıyor 80 ikiside kasa modeli budur

Dosya Ekleri

• IMG_20230808_161603.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 29
Aynı sistem bendede var daha 1-2 ay önce aldım vatan bilgisayardan baya mmenunum ama ben vatan bilgisayardan başka bi sistemi özelleştirdim. Bu arada sizin hazır sisteminizdeki ssd 500 gb ve rampage kasa psu var ki rampage psu da iyi değildir ve aynı zamanda i5 12400f alırken uzun süre oyunda kullanılacaksa sıvı soğutma şarttır ben aldım

Dostum technopata az once kaydoldum senin için yanlislikla 2 defa gönderdim silmesini bilmiyorum bende yazıyı düzenledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…