bemboli Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #11 SemihDnz dedi: Hayırlı olsun. Bende alacağım 2-3 hafta içinde. Stoklar bitmez ise bunu almayı düşünüyorum. Vatan da BIOS güncellemesi yapıyorlar diye biliyorum. Orada yaptırman daha iyi olur. BIOS güncellerken elektrik giderse bilgisayar bozuluyor. Genişletmek için tıkla... O eski anakartlarda oluyor yenisinde kaldığı yerde devam ediyor güncelleme ayrıca aynı sistemi alırsan 200TL farkla SSD'yi yükselt bence.
SemihDnz dedi: Hayırlı olsun. Bende alacağım 2-3 hafta içinde. Stoklar bitmez ise bunu almayı düşünüyorum. Vatan da BIOS güncellemesi yapıyorlar diye biliyorum. Orada yaptırman daha iyi olur. BIOS güncellerken elektrik giderse bilgisayar bozuluyor. Genişletmek için tıkla... O eski anakartlarda oluyor yenisinde kaldığı yerde devam ediyor güncelleme ayrıca aynı sistemi alırsan 200TL farkla SSD'yi yükselt bence.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 5 23 Temmuz 2024 #12 bemboli dedi: O eski anakartlarda oluyor yenisinde kaldığı yerde devam ediyor güncelleme ayrıca aynı sistemi alırsan 200TL farkla SSD'yi yükselt bence. Genişletmek için tıkla... Hayır, bu anakartta da yedek bios yok. Yeni eski farketmiyor, üreticiye bağlı.
bemboli dedi: O eski anakartlarda oluyor yenisinde kaldığı yerde devam ediyor güncelleme ayrıca aynı sistemi alırsan 200TL farkla SSD'yi yükselt bence. Genişletmek için tıkla... Hayır, bu anakartta da yedek bios yok. Yeni eski farketmiyor, üreticiye bağlı.