cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #11 ÜlkücüWolfteamKurdu dedi: Tamamdır herkese teşekkürler 2. Sistem için (beyaz kasa) anakart önerin ne fiyat performans? Ana karttan hiç anlamam. Genişletmek için tıkla... Başka seçilebilir düzgün bir anakart yok. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Onun yerine buna bakabilirsin. Ram'leri Corsair olarak değiştir. Kasayı bitfenix beyaz kasa yapabilirsin. Onun dışında bu sistem eksiksiz, diğer sistemin anakartı, raminden iyidir.
ÜlkücüWolfteamKurdu dedi: Tamamdır herkese teşekkürler 2. Sistem için (beyaz kasa) anakart önerin ne fiyat performans? Ana karttan hiç anlamam. Genişletmek için tıkla... Başka seçilebilir düzgün bir anakart yok. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Onun yerine buna bakabilirsin. Ram'leri Corsair olarak değiştir. Kasayı bitfenix beyaz kasa yapabilirsin. Onun dışında bu sistem eksiksiz, diğer sistemin anakartı, raminden iyidir.
ÜlkücüWolfteamKurdu Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 94 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GTX 1650, i3-10105F, 16gb Ram, Win 11 Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 23 Mayıs 2024 #12 cumali_032 dedi: Başka seçilebilir düzgün bir anakart yok. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Onun yerine buna bakabilirsin. Ram'leri Corsair olarak değiştir. Kasayı bitfenix beyaz kasa yapabilirsin. Onun dışında bu sistem eksiksiz, diğer sistemin anakartı, raminden iyidir. Genişletmek için tıkla... Yani kaldırır cs2 gta 5 falan?
cumali_032 dedi: Başka seçilebilir düzgün bir anakart yok. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Onun yerine buna bakabilirsin. Ram'leri Corsair olarak değiştir. Kasayı bitfenix beyaz kasa yapabilirsin. Onun dışında bu sistem eksiksiz, diğer sistemin anakartı, raminden iyidir. Genişletmek için tıkla... Yani kaldırır cs2 gta 5 falan?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #13 ÜlkücüWolfteamKurdu dedi: Yani kaldırır cs2 gta 5 falan? Genişletmek için tıkla... Şüphen olmasın kaldırır, cs2 ve gta kaldırır. Ayrıca ultra ayarlarda da oynatır. Ama şu an zam gelmiş mantıklı değil gibi görünüyor.
ÜlkücüWolfteamKurdu dedi: Yani kaldırır cs2 gta 5 falan? Genişletmek için tıkla... Şüphen olmasın kaldırır, cs2 ve gta kaldırır. Ayrıca ultra ayarlarda da oynatır. Ama şu an zam gelmiş mantıklı değil gibi görünüyor.
meedo Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mayıs 2024 #14 cumali_032 dedi: Kaldırır. 1. Sistemdeki : - Kasa leş. 2. Sistemdeki : Ram leş. Anakart leş. Genişletmek için tıkla... anakart hangi bakımdan leş, yani çok anlamıyorum yardım eder misiniz? o anakart yerine hangi anakart tercih edilebilir?
cumali_032 dedi: Kaldırır. 1. Sistemdeki : - Kasa leş. 2. Sistemdeki : Ram leş. Anakart leş. Genişletmek için tıkla... anakart hangi bakımdan leş, yani çok anlamıyorum yardım eder misiniz? o anakart yerine hangi anakart tercih edilebilir?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #15 meedo dedi: anakart hangi bakımdan leş, yani çok anlamıyorum yardım eder misiniz? o anakart yerine hangi anakart tercih edilebilir? Genişletmek için tıkla... A serisinden giriş anakart olduğu için, bir kaç özelliği desteklemiyor. Yani iyice düşürmüş parçaları..
meedo dedi: anakart hangi bakımdan leş, yani çok anlamıyorum yardım eder misiniz? o anakart yerine hangi anakart tercih edilebilir? Genişletmek için tıkla... A serisinden giriş anakart olduğu için, bir kaç özelliği desteklemiyor. Yani iyice düşürmüş parçaları..