i5 12400F RX 6700 sistem alınır mı?

Crucial 1tb SSD, gskill 16 ram, power boost vkp1882b 650w kasa ile beraber MSI h610 anakart var
Markalar iyi PSU'da sorun çıkarmaz idare eder seni bir süre ben 15+ senedir PC kullanıyorum hurdasını da güzelini de gördüm. Şimdi Everest, AGİ cart curt kullanmadığın sürece çok sorun olmaz burada okuduklarını söyleyen yaşı küçük arkadaşlar var önüne gelene çöp diyorlar kendileri de 512 MB ekran kartı kullanıyor genelde görmediği test etmediği işler sen çok takılma. Paran var bütçen var ama sen kalitesiz PSU kullanmayı riski tercih ediyorsan bir şey diyemem daha iyisini alma imkanın varsa al yoksa idare eder paran olunca değişirsin.

Sen baya komiksin

Test etmediğin bir şeye sorun çıkarabilir diyemezsin.

Bir şeyin kalitesini anlamak için o ürünü alıp kendimiz test etmek gerekiyorsa RTX 4090'a iyi bir kart diyemem o zaman, test etmedim sonuçta nereden bileyim ben kaliteli midir değil midir diye. Arkadaş zaten gördüğün üzere "çıkartaBİLİR" yazmış, aldığın gün elinde patlayacak değil.

Her ürün sorun çıkartabilir ve 4090 gibi ütopik premium kart ile gelmiş ucuz bir PSU kıyaslayıp örnek veriyorsun. Nereden bakarsak bakalım yanlış ve yersiz bir tartışma fazla uzatmaya gerek bu konuyu kapatalım alıcı arkadaş kararını verir artık.

Her ürün sorun çıkartabilir ve 4090 gibi ütopik premium kart ile gelmiş ucuz bir PSU kıyaslayıp örnek veriyorsun.

Kıyasladığımı sanmıyorum. Nasıl RTX 4090 elimde değilse ve onun kaliteli olduğunu biliyorsam, senin de dediğin gibi ucuz PSU'nun kalitesiz olduğunu biliyorum.

@Leon Dayı hocam sizleri içtenlikle tebrik ediyorum attığınız sistemlerin hiçbirisinde MSI parçalar kullanılmıyor aslında en doğrusu bu sanrım siz de biliyorsunuz sizce işlemci 1K daha fazla verilerek X serisine çıkartılsa çok daha iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…