Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 11 Ocak 2023 #11 Squirtless dedi: Senkron sorunu nasıl anlaşılabilir? FreeSync Premium açık şuan. Framerate Min 110 civarlarında Framerate Avg 130 civarlarında Framerate Max 150 civarlarında Framerate %1 Low 40 fps civarlarında Framerate %0.1 Low 10 fps civarlarında Genişletmek için tıkla... Benim videodan gördüğüm oydu. FPS sorunundan çok akıcılık sorunu var gibi.
Squirtless dedi: Senkron sorunu nasıl anlaşılabilir? FreeSync Premium açık şuan. Framerate Min 110 civarlarında Framerate Avg 130 civarlarında Framerate Max 150 civarlarında Framerate %1 Low 40 fps civarlarında Framerate %0.1 Low 10 fps civarlarında Genişletmek için tıkla... Benim videodan gördüğüm oydu. FPS sorunundan çok akıcılık sorunu var gibi.
Squirtless Kilopat Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 50 11 Ocak 2023 #12 Shahdee dedi: Benim videodan gördüğüm oydu. FPS sorunundan çok akıcılık sorunu var gibi. Genişletmek için tıkla... Sanırım %1 low ve %0.1 low bunu kanıtlıyor. Peki çözüm nedir?
Shahdee dedi: Benim videodan gördüğüm oydu. FPS sorunundan çok akıcılık sorunu var gibi. Genişletmek için tıkla... Sanırım %1 low ve %0.1 low bunu kanıtlıyor. Peki çözüm nedir?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 11 Ocak 2023 #13 Squirtless dedi: Sanırım %1 low ve %0.1 low bunu kanıtlıyor. Peki çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... XMP açık, Windows performans modunda, Turbo Boost da açıksa büyük ihtimalle oyundan dolayıdır. Diğer oyunlardan da video çekin bir bakalım.
Squirtless dedi: Sanırım %1 low ve %0.1 low bunu kanıtlıyor. Peki çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... XMP açık, Windows performans modunda, Turbo Boost da açıksa büyük ihtimalle oyundan dolayıdır. Diğer oyunlardan da video çekin bir bakalım.
Squirtless Kilopat Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 50 11 Ocak 2023 #14 Shahdee dedi: XMP açık, Windows performans modunda, Turbo Boost da açıksa büyük ihtimalle oyundan dolayıdır. Diğer oyunlardan da video çekin bir bakalım. Genişletmek için tıkla... XMP açmadım. Ramlar stock 2200 GHZ çalışıyor sanırım şuan. Windows dengeli modda. Turbo Boost muhtemelen açık çünkü CPU üst değerleri görüyor videoda. Bu ayarları ben daha çok laptop için kullanıyordum.
Shahdee dedi: XMP açık, Windows performans modunda, Turbo Boost da açıksa büyük ihtimalle oyundan dolayıdır. Diğer oyunlardan da video çekin bir bakalım. Genişletmek için tıkla... XMP açmadım. Ramlar stock 2200 GHZ çalışıyor sanırım şuan. Windows dengeli modda. Turbo Boost muhtemelen açık çünkü CPU üst değerleri görüyor videoda. Bu ayarları ben daha çok laptop için kullanıyordum.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 11 Ocak 2023 #15 Squirtless dedi: XMP açmadım. Ramlar stock 2200 GHZ çalışıyor sanırım şuan. Windows dengeli modda. Turbo Boost muhtemelen açık çünkü CPU üst değerleri görüyor videoda. Bu ayarları ben daha çok laptop için kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... XMP açın, baya etkiler. XMP açmayınca çoğu belleğin gecikme değerleri çok yüksektir ve bu da akıcılık sorunu olarak döner.
Squirtless dedi: XMP açmadım. Ramlar stock 2200 GHZ çalışıyor sanırım şuan. Windows dengeli modda. Turbo Boost muhtemelen açık çünkü CPU üst değerleri görüyor videoda. Bu ayarları ben daha çok laptop için kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... XMP açın, baya etkiler. XMP açmayınca çoğu belleğin gecikme değerleri çok yüksektir ve bu da akıcılık sorunu olarak döner.
Squirtless Kilopat Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 50 11 Ocak 2023 #16 Shahdee dedi: XMP açın, baya etkiler. XMP açmayınca çoğu belleğin gecikme değerleri çok yüksektir ve bu da akıcılık sorunu olarak döner. Genişletmek için tıkla... Biostan açıp öyle deneyeceğim, teşekkür ederim. Sonuçları buraya yazarım. @Shahdee 3200 mhz'ye aldım ramları anlık takılma devam ediyor. Framerate %1 Low 60 fps civarlarında Framerate %0.1 Low 5 fps Son düzenleme: 11 Ocak 2023
Shahdee dedi: XMP açın, baya etkiler. XMP açmayınca çoğu belleğin gecikme değerleri çok yüksektir ve bu da akıcılık sorunu olarak döner. Genişletmek için tıkla... Biostan açıp öyle deneyeceğim, teşekkür ederim. Sonuçları buraya yazarım. @Shahdee 3200 mhz'ye aldım ramları anlık takılma devam ediyor. Framerate %1 Low 60 fps civarlarında Framerate %0.1 Low 5 fps
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 11 Ocak 2023 #17 Squirtless dedi: Biostan açıp öyle deneyeceğim, teşekkür ederim. Sonuçları buraya yazarım. @Shahdee 3200 mhz'ye aldım ramları anlık takılma devam ediyor. Framerate %1 Low 60 fps civarlarında Framerate %0.1 Low 5 fps Genişletmek için tıkla... Başka bir oyunda deneyin ayrıca 165 FPS'i tutturduğunuzda akıcılık devam ediyor mu ona bir bakın.
Squirtless dedi: Biostan açıp öyle deneyeceğim, teşekkür ederim. Sonuçları buraya yazarım. @Shahdee 3200 mhz'ye aldım ramları anlık takılma devam ediyor. Framerate %1 Low 60 fps civarlarında Framerate %0.1 Low 5 fps Genişletmek için tıkla... Başka bir oyunda deneyin ayrıca 165 FPS'i tutturduğunuzda akıcılık devam ediyor mu ona bir bakın.
Squirtless Kilopat Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 50 11 Ocak 2023 #18 Shahdee dedi: Başka bir oyunda deneyin ayrıca 165 FPS'i tutturduğunuzda akıcılık devam ediyor mu ona bir bakın. Genişletmek için tıkla... Şu an deneyebileceği State of Decay 2 oyununda da denedim. Ortalama değerler bu şekilde. Takılma bir iki defa oldu. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 825,6 KB · Görüntüleme: 58
Shahdee dedi: Başka bir oyunda deneyin ayrıca 165 FPS'i tutturduğunuzda akıcılık devam ediyor mu ona bir bakın. Genişletmek için tıkla... Şu an deneyebileceği State of Decay 2 oyununda da denedim. Ortalama değerler bu şekilde. Takılma bir iki defa oldu.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 11 Ocak 2023 #19 Squirtless dedi: Şu an deneyebileceği State of Decay 2 oyununda da denedim. Ortalama değerler bu şekilde. Takılma bir iki defa oldu. Genişletmek için tıkla... Bak bu normal işte. Diğer oyunda problem var gibi duruyor. 1-2 defa takılma olabilir, normal.
Squirtless dedi: Şu an deneyebileceği State of Decay 2 oyununda da denedim. Ortalama değerler bu şekilde. Takılma bir iki defa oldu. Genişletmek için tıkla... Bak bu normal işte. Diğer oyunda problem var gibi duruyor. 1-2 defa takılma olabilir, normal.
Squirtless Kilopat Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 50 11 Ocak 2023 #20 Shahdee dedi: Bak bu normal işte. Diğer oyunda problem var gibi duruyor. 1-2 defa takılma olabilir, normal. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda da durumu test edip bildiririm, çok teşekkür ederim yardım için
Shahdee dedi: Bak bu normal işte. Diğer oyunda problem var gibi duruyor. 1-2 defa takılma olabilir, normal. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda da durumu test edip bildiririm, çok teşekkür ederim yardım için