i5-12400F - RX 6750XT sistem nasıldır?

ruffneckx

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2022
Mesajlar
125
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Tekniker
Öncelikle hayırlı olsun son derece güzel bir sistem. Coilwhine marka bağımsız her kartta olabiliyor. Olsa da bir işlem yapmanıza gerek yok servise gitse de yeni gelen kartta yine aynı sıkıntı olacak. Coilwhine sadece ince bir vızıltı sesi performans veya başka bir şeye etki etmez. FPS sabitlediğiniz taktirde o ses gidiyor zaten.
 
Yav hocam cw falan bunlar boş şeyler. Birkaç YouTuber'in etkisiyle oluşmuş saçmalık o sesi duysan ne olacak kasanın içinde duymazsın bile. Bunlar zamanın furyalari. Bir ara darbogaz çıktı herkes takıntı yaptı. Bir ara monitor ölü piksel yok ghosting herkes iade ediyor falan bırakın hocam cw tamamen bir yalan evet ses geliyor bazen ama bu ses kimseyi rahatsız etmez cw için ürün iade eden büyük boşluk içindedir.
 
2K/1080P ve 144Hz alın. Ve kendi konunuzu açın lütfen.
 
Olmaz büyük ihtimalle velev ki olsa bile çok kafaya takılacak bir şey değil, benim laptopumda da var neredeyse 3 senedir kullanıyorum, kulaklık takınca veya fanlar çalışırken duymuyorsun bile.
 
Olmaz büyük ihtimalle velev ki olsa bile çok kafaya takılacak bir şey değil, benim laptopumda da var neredeyse 3 senedir kullanıyorum, kulaklık takınca veya fanlar çalışırken duymuyorsun bile.
Hocam yanlış konu sanırsam 😀
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı