odmrtrkk Centipat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #11 Arkadaşlar hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Ben bi sarı sitede deneyeyim şansımı . avis1 dedi: İslemci ve ekran kartini satmak isterseniz alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam komple elden çıkarmak istiyorum. Tatil dönüşü işler yoğunlaşır parça parça satacak vaktim yok, kusura bakmayın.
Arkadaşlar hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Ben bi sarı sitede deneyeyim şansımı . avis1 dedi: İslemci ve ekran kartini satmak isterseniz alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam komple elden çıkarmak istiyorum. Tatil dönüşü işler yoğunlaşır parça parça satacak vaktim yok, kusura bakmayın.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.343 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #12 DirectX9 dedi: Ksdjhfladghlkd hocam uğraşmaya ne gerek var siz de alemsiniz yav Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam böyle mesaj yazarak forumu kirletmiş oluyorum kusuruma bakmayın.
DirectX9 dedi: Ksdjhfladghlkd hocam uğraşmaya ne gerek var siz de alemsiniz yav Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam böyle mesaj yazarak forumu kirletmiş oluyorum kusuruma bakmayın.