Gayet uygun parçalar fakat belleklerin 3200MHz olması düşük kalmış en az 3600MHz bellekler ile değiştirmeni öneririm.Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sistem düşünüyorum. İşlemci, anakart ve ekran kartını uyumu nasıl ve diğer parçaların?
- anakart: MSI Pro B660M-E
- işlemci: Intel i5 12400F.
- ekran kartı: Şu anda indirimde olan 14bintlye XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6900 XT Black.
- RAM: Ballistix 16 GB 3200MHz.
- SSD: Crucial P5 1TB.
- PSU: XPG Pylon 750W 80+ Bronze.
- işlemci soğutucu: Scythe 120+120mm ninja 5 SCNJ-5000
- kasa: darkFlash DLS480.
O RAM'ler sorunsuz 3600MHz'e OC'leniyorlar. Kendim de kullanıyorum.Gayet uygun parçalar fakat belleklerin 3200MHz olması düşük kalmış en az 3600MHz bellekler ile değiştirmeni öneririm.
Sistem uyumlu olmuş. Güç kaynağına bütçeniz varsa şunu da düşünebilirsiniz :Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sistem düşünüyorum. İşlemci, anakart ve ekran kartını uyumu nasıl ve diğer parçaların?
- anakart: MSI Pro B660M-E
- işlemci: Intel i5 12400F.
- ekran kartı: Şu anda indirimde olan 14bintlye XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6900 XT Black.
- RAM: Ballistix 16 GB 3200MHz.
- SSD: Crucial P5 1TB.
- PSU: XPG Pylon 750W 80+ Bronze.
- işlemci soğutucu: Scythe 120+120mm ninja 5 SCNJ-5000
- kasa: darkFlash DLS480.
Soğutucu olarak da şunun performansı daha iyi :O RAM'ler sorunsuz 3600MHz'e OC'leniyorlar. Kendim de kullanıyorum.
Sistem uyumlu olmuş. Güç kaynağına bütçeniz varsa şunu da düşünebilirsiniz :
teşekkürler hocam ekran kartını 3070ti ile değiştireceğim. Bu yüzden bana sistemle uyumlu mu bilmiyorum 2k 27'' monitör önerebilir misiniz?O RAM'ler sorunsuz 3600MHz'e OC'leniyorlar. Kendim de kullanıyorum.
Sistem uyumlu olmuş. Güç kaynağına bütçeniz varsa şunu da düşünebilirsiniz :
Soğutucu olarak da şunun performansı daha iyi :
Yukarıdaki önerilerimin ikisini de gördünüz değil mi ?teşekkürler hocam ekran kartını 3070ti ile değiştireceğim. Bu yüzden bana sistemle uyumlu mu bilmiyorum 2k 27'' monitör önerebilir misiniz?
6900 XT, 3090 gücünde karttır. Neden 3070 Ti ile değiştiriyorsunuz?teşekkürler hocam ekran kartını 3070ti ile değiştireceğim. Bu yüzden bana sistemle uyumlu mu bilmiyorum 2k 27'' monitör önerebilir misiniz?
evet gördüm hocam sağ olun, ekran için bütçe 3-4k aralığındaYukarıdaki önerilerimin ikisini de gördünüz değil mi ?
Monitör için bütçeniz nedir? Bu ara çok pahalandılar.
dlss, driver sorunları vs canımı sıktı amdye güvenemedim. Nvidia daha stabil ve güvenli diye düşündüm.6900 XT, 3090 gücünde karttır. Neden 3070 Ti ile değiştiriyorsunuz?
Yine de bir kaç kişiye danışmanızı öneririm.evet gördüm hocam sağ olun, ekran için bütçe 3-4k aralığında
dlss, driver sorunları vs canımı sıktı amdye güvenemedim. Nvidia daha stabil ve güvenli diye düşündüm.
evet gördüm hocam sağ olun, ekran için bütçe 3-4k aralığında
dlss, driver sorunları vs canımı sıktı amdye güvenemedim. Nvidia daha stabil ve güvenli diye düşündüm.
Evet gördüm hocam sağ olun, ekran için bütçe 3-4K aralığında.
DLSS, driver sorunları vs canımı sıktı AMD'ye güvenemedim. NVIDIA daha stabil ve güvenli diye düşündüm.