Muratcaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 985 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #11 ForCybers dedi: Değerler iyi mi yani hocam 16 GB modelini kastetmiştim. Üstüne 5000 vereceğim sistemi 25.000 TL'ye almıştım zaten. Genişletmek için tıkla... Çok değil. Ortalama gibi. CPU ağırlıklı oyunlarda bottleneck olur baya ki CS2 ve Valorant'ta belli zaten.
ForCybers dedi: Değerler iyi mi yani hocam 16 GB modelini kastetmiştim. Üstüne 5000 vereceğim sistemi 25.000 TL'ye almıştım zaten. Genişletmek için tıkla... Çok değil. Ortalama gibi. CPU ağırlıklı oyunlarda bottleneck olur baya ki CS2 ve Valorant'ta belli zaten.
F ForCybers Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #12 Muratcaz dedi: Çok değil. Ortalama gibi. CPU ağırlıklı oyunlarda bottleneck olur bayağı ki CS2 ve Valorant'ta belli zaten. Genişletmek için tıkla... CS2 ve Valorant oynamıyorum hocam. Squad ve FiveM.
Muratcaz dedi: Çok değil. Ortalama gibi. CPU ağırlıklı oyunlarda bottleneck olur bayağı ki CS2 ve Valorant'ta belli zaten. Genişletmek için tıkla... CS2 ve Valorant oynamıyorum hocam. Squad ve FiveM.