i5 12400F RX 9060XT sistem yükseltme tavsiyesi

Ers Saibot

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimdeki sistemime upgrade yapmak istiyorum. Yakın bir zamanda ekran kartımı değişip RX 9060XT 16 GB geçtim. Kararsız kaldığım nokta şurası, RAM'lerimi yakın bir zamanda aldım (2X 16 GB 3000MHz) ve bu yüzden şu an DDR4'ten DDR5 geçmek mantıklı mı bilmiyorum. Ya monitör güncelleyeceğim ya da işlemci, anakart, RAM. Monitör olarak Philips Evnia 2K 260Hz modeli var fiyatı da bayağı uygun. Sizce nasıl ilerlemeliyim?

Sistemim;

i5 12400F.
Prime H610M-K
2X 16 GB 32 GB 3000 MHz DDR4 RAM.
RX 9060XT 16 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör upgrade'i en mantıklı olur ilk olarak. Ondan sonra kesinlike AM5 sisteme geçilmeli, R5 7500F güzel gider 9060 XT'nin yanına.

Monitör önerisi yapabilecek kadar bilgim yok maalesef. Ayrı bir konu açmanız en mantıklısı olur.

2K,240Hz, paneli de fena değil diye hatırlıyorum. Arkadaşım aldı, çok beğendi. O da sizin gibi beyaz setup kullanıyor. Bütçede alınabilecek iyi monitörlerden biri. DDR5 için de kullandıklarınızı set halinde satmaya çalışın, alıcısı çıkarsa geçiş yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…