Jate the Chief
Femtopat
Daha fazla
Hocam size naçizane tavsiyem tüm sistemi tek bir siteden satın almayın. Monitör, klavye-fare gibi bileşenler için ayrı tavsiye konusu açmanız daha mantıklı olacaktır.Eyvallah hocam, ben şikayetler arasında epeyce dolaştım ve şikayetlerin tamamı yetersiz müşteri iletişimi sebepli stres sonucu oluşmuş şikayetler sanki. Herkesin yazısı, sistemi aldım bir sorun yok, şeklinde son bulmuş neredeyse. Tahammül edilebilinir sanırım. Kendi bütçemi biraz aşarak mevcut hazır sistemler arasından bir tanesini özelleştirdim, sistemin parasına değip değmediği hakkındaki yorumunuzu öğrenebilir miyim? Attığım ilk sistem hakkında 'değmez' demiştiniz ve fazlasıyla haklıymışsınız keza.Eki Görüntüle 1752445Eki Görüntüle 1752446
İşlemci soğutucu için bu daha mantıklı olacaktır: ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
Sistemi de attığım şekilde özelleştirseniz daha mantıklı gibi. Dediğim gibi monitör, klavye-fare gibi bileşenler için ayrı konu açıp tavsiye isterseniz daha mantıklı olacaktır.
Ha bir de ben eklemedim ama siz isterseniz HDD ekleyebilirsiniz sisteme.