8. sınıfın yazında Sinerji'den hazır sistem almıştım özellikleri şu şekilde:
DeepCool CC560 V2 kasa.
DeepCool 700W PSU.
ASUS H610M-R D4 anakart.
Intel i5-12400F işlemci.
ASUS Radeon RX 6600 V2 8 GB ekran kartı.
ASUS Vulcan TUF Gaming 2x8 16 GB RAM 3200MHz.
Goodram PX500 512 GB M.2 SSD.
Bu sistemi oyun oynamak için toplamıştım. Artık 10. sınıfa geçtim ve meslek lisesine nakil aldırdım. Eskisi kadar da hiçbir oyun sarmıyor ve ben de oynamıyorum. O yüzden satabilirsem bu sistemi satıp, yerine şu laptopu alıp sadece kariyerime odaklanmayı düşünüyorum.
Bence satmayın ileride masaüstü bilgisayarların kur nedeniyle fiyatları artabilir oyun önerebilirim hem lise bitince bol bol oynarsınız eğer üniversite okumayacaksanız heves gibi geldi bana ama sosyal ortam varsa başka laptop çok kötü.
Bence satmayın ileride masaüstü bilgisayarların kur nedeniyle fiyatları artabilir oyun önerebilirim hem lise bitince bol bol oynarsınız eğer üniversite okumayacaksanız heves gibi geldi bana ama sosyal ortam varsa başka laptop çok kötü.
Yani büyük ihtimalle hem ilana koyarım hem de bir kaç bilgisayarcıya sorarım eğer tatmin edici bir fiyat vermezlerse satmam. Zaten iyi bir fiyat vereceklerini sanmıyorum. Benim aklımdaki fiyat 19 bin veya 20 bin bantlarında bunun altında da düşmeyi çok düşünmüyorum. Yani dediğim gibi fiyatlarına bakarım daha ailemle de konuşmadım onlarla da konuşuyum bi ona göre karar vereceğim
Yani büyük ihtimalle hem ilana koyarım hem de birkaç bilgisayarcıya sorarım eğer tatmin edici bir fiyat vermezlerse satmam. Zaten iyi bir fiyat vereceklerini sanmıyorum. Benim aklımdaki fiyat 19 bin veya 20 bin bantlarında bunun altında da düşmeyi çok düşünmüyorum. Yani dediğim gibi fiyatlarına bakarım daha ailemle de konuşmadım onlarla da konuşuyum bir ona göre karar vereceğim.