i5 12400F sıcaklık değerleri normal mi?

Bu şekilde.

Kasam Aerocool Battlehawk 5 Fanlı hocam. En iyisi 1-2 oyuna girip denemek olucak.

Tam güçte çalışmıyodur o.

Kasam Aerocool Battlehawk 5 Fanlı hocam. En iyisi 1-2 oyuna girip denemek olucak.
Oyun testleri tam olarak yeterli kalmayabilir. En sağlıklısı işlemciyi tam yükte çalıştıran programlarda denemek. Böylece sıcaklığın en üst noktasını görebilirsin. Kasanın geniş mesh panellere sahip olmaması bir dezavantaj. Ancak iyi bir soğutucu ile bu dezavantaj görmezden gelinebilir.

66 derece fazla değil ki gayet iyi diye düşünüyorum çünkü bilgisayarı kapatmıyorum ben sabah öğle akşam açık ful oyun arada bir dizi film arkada Discord şu bu açık en Max 66 gördü oda oyunda iken Valorant gibi oyunlarda 53 falan görüyorum genelde.

Attığın linkteki ürünün birebir aynısını kullanıyorum çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Kurulumu çok basit, kendi sitelerinde kurulum videoları var içinden tek sıkım macunda çıkıyor.

Intel'in stok fan ses yapıyor diye bir şey yok. Bende de vardı. Stok fan ses yapıyor. Dereceler güzel.

Birde şunu sormak istiyorum power tuşuna bastıktan sonra ışıklar geliyor sistem çalışıyor sonra gigabyte anakart ekranın yazısı gelince kasadaki ışıklar 1-2 saniyeliğine sönüyor ama bu sırada monitörden görüntü kesilmiyor sonra ışıklar geri geliyor ve masaüstü açılıyor neden bu şekilde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…