i5 12400F sistem beni ortalama kaç sene götürür?

bad life

Centipat

ekran kartı: Intel Arc a750.

İşlemci: Intel i5-12400F

Anakart: MSI Pro H610M-E

Kasa+PSU: Game booster GB-G3309b

RAM: G.Skill Ripjaws 8X2.

SSD: Goodram PX600 500GB.

HDD: HGST 500GB 2.7inç

Monitör: MSI G2412.

Bu benim sistemim yeni aldım alalı 1 hafta olmadı sizce kaç sene götürür ara sıra oyun oynuyorum genel olarak yazılım kodlama.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'yu değiştirin. Ekran kartının performansı güzel ama sorunlu. Güç tüketimi, VRAM tüketimi ve yetersiz destek gibi bir sürü problemle karşılaşabilirsiniz.

Ultra yüksek ayar oynicaksan 2 yıl sonra ayar kisarsin. Malum artık oyunlar optimizasyon özürlü çıkıyor.

Oyunları orta ayarlarda oynuyorum.

Ve gayet yetiyor orta ayarlarda.
Seni tatmin edecek şekilde götürür diyelim o zaman. Ama arkadaşında dediği gibi sürücü problemi yaşama ihtimalin var. Buda performansıni etkileyecektir

Seni tatmin edecek şekilde götürür diyelim o zaman. Ama arkadaşında dediği gibi sürücü problemi yaşama ihtimalin var. Bu da performansıni etkileyecektir.

Hocam ama sürücü problemleri yaşamadım tam tersi her güncellemede 5FPS artıyor

Hocam ama sürücü problemleri yaşamadım tam tersi her güncellemede 5FPS artıyor
Pişmemiş bir kart onu demek istiyorum. Diğer güncellemede ne olacagini kestiremezsin aşağı yukarı yani. Yinede umarım sorun yasamazsin.

Pişmemiş bir kart onu demek istiyorum. Diğer güncellemede ne olacagini kestiremezsin aşağı yukarı yani. Yine de umarım sorun yasamazsin.

Umarım yaşamam kart ilk çıktığında bir tane oyunda 50 FPS verirken şu an 90.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…