i5 12400F sistem nasıl?

z1nag

Decapat
Daha fazla  
i5 12400F islemci, B660M anakart, 2 tane 8 GB RAM, 650W Gold PSU, 3060 ekran kartı, M.2 SSD 3500 MB okuma / 2100 MB yazma,

Kasayi şu an topladik zaten 21'e falan, eksik bir parca var mı diye sormuştum.

Eksik parca gozukmuyor ama hayirli gecmis olsun. B chipset, ozellikle Intel Core anakartlarin pahaliligina bakarsak, fazla. 3060 yine az kalmis. Pahali, yine de yapacak bir şey yok.

i5 12400F islemci, B660M anakart, 2 tane 8 GB RAM, 650W Gold PSU, 3060 ekran kartı, M.2 SSD 3500 MB okuma / 2100 MB yazma,

Gold PSU da fazla olmus. Taksaydin bir 550W PSU, fiyat yine duserdi.

₺21.000'e pahalı olmuş. 4060 sistem alırdınız o paraya.

PSU marka ve modeli nedir? SSD marka ve modeli nedir? Sadece özelliklerini yazıp geçmeyin. Kasa nedir?

Kasayi hatirlamiyorum Trendyol'dan almıştık SSD Kingston marka modeli hatirlamiyorum, PSU ise Corsair Full moduler 1800'e almistik.

Umarım abuk sabuk, sırf görünüşü yüzünden alınmış önü cam kasa değildir...

İlk basta kasayi aldık zaten hiçbir şey bimiyorduk ilk basta eski kasadaki parcalari yeni aldigimiz kasaya monte edecektik ısınma proplemi oldugu icin ama eski kasadaki anakart hiçbir ATX modeline benzemiyor oyuden monte edemedik bende forumlardan sora sora bilgisayari duzduk, kasaya simdi baktim, GAMEFORCE glass temperli cam almisiz.

İçerisinde fanlar doldurulmuş ama cam olduğundan, fırın gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…