GAMING-12400F oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
GAMING-12400F oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Önermezdim. İşlemci ve ekran kartı iyi ama diğer parçalar hep giriş seviyesi ve güç kaynağı iyi değil. Her NVIDIA başlığında AMD ekran kartı öneren AMD fedailerine bakmayın. Her sürücü güncelleştirmesi geldiğinde acaba sistemimi çökertir mi diye korkmak istemiyorsan AMD ekran kartı önermem. Ama bu kasayı da önermem.
Önermezdim. İşlemci ve ekran kartı iyi ama diğer parçalar hep giriş seviyesi ve güç kaynağı iyi değil. Her NVIDIA başlığında AMD ekran kartı öneren AMD fedailerine bakmayın. Her sürücü güncelleştirmesi geldiğinde acaba sistemimi çökertir mi diye korkmak istemiyorsan AMD ekran kartı önermem. Ama bu kasayı da önermem.
Fiyat artacak öyle olunca da bir avantajı kalmayacak. Tek tek yazayım ben aynı veya muadili parçaların fiyatlarını. Hesabını siz yapın. Güç kaynağının en az 80+ Bronze sertifikası olmalı bence.
Bu fiyata güzel nvidia sistem. Yan parçalar da kaliteli. Sadece 150 TL farkla 650W 80+ bronze bir psu özelleştirmesi yapılabilir. Bir de o işlemciyi stok soğutucu ile kullanmak yerine daha iyi bir soğutucu tercihi yapın.Veya:
GAMING-12100F oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Aynı sistem işlemciyi i5 12400f yapınca 14.500 oluyor. 500 TL daha ucuz sizin attığınız sistemden.