Hava akışı iyi bir kasa biraz da güzel oldu mu 3000 den aşağı değil. Daha güzel görünümlü kasa öneriniz var mı hocamEski konudaki fikirlerim bakidir. Burada yeni baştan kasa, PSU falan önermeyeceğim. Zaten ASUS GT501'e kadar para verene kadar sisteme kaynak aktarılır.
Benim size önerdiğim DeepCool kasa iyi zaten. Üst tarafa sıvı soğutma imkanı sağlıyor. Hava soğutma tarafında desteği güzel. Dahili fanları var. Ön tarafında hava alması için şık aralıklar bırakılmış.Hava akışı iyi bir kasa biraz da güzel oldu mu 3000 den aşağı değil. Daha güzel görünümlü kasa öneriniz var mı hocam
Hocam sizin Önerinizden sonra düzelttim zaten, hazır sistemlerde ekran kartı hariç her şey çöp çıkıyor. Toplama ile 2 3 bin farkediyordu. Size yazdığım şekilde ram ssd ye 1000 tl fazla vermişim belki, kasayı da çok sevdiğim için seçtim ama genel manada haklısınızBenim size önerdiğim DeepCool kasa iyi zaten. Üst tarafa sıvı soğutma imkanı sağlıyor. Hava soğutma tarafında desteği güzel. Dahili fanları var. Ön tarafında hava alması için şık aralıklar bırakılmış.
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com MATREXX 40 3FS - DeepCool
The MATREXX 40 3FS Micro-ATX case packs massive value in a tiny chassis with impressive cooling support for max airflow, three tri-color LED fans and a solid tempered glass panel. - DeepCool was founded with the mission of providing professional, innovative, high-performance PC hardware and...www.deepcool.com
Beni yanlış anlamayın ama sistem toplarken fazla kuşkucu ve bütçenizi yanlış yöne aktararak hareket ediyorsunuz. Ekran kartı, işlemci, güç kaynağı gibi temel bileşenler öncelikte olmalıdır. Anakartı, kasayı, depolamayı, RAM'leri ve soğutmayı zaten bir şekilde halledersiniz.
Ve kasayı şimdi inceledim gerçekten çok güzel ve yazdım bunu, işlemci kasa psu hazır anakartta yazdığım 3 seçenek içinden de fikrinizi söylerseniz sevinirim,Hocam sizin Önerinizden sonra düzelttim zaten, hazır sistemlerde ekran kartı hariç her şey çöp çıkıyor. Toplama ile 2 3 bin farkediyordu. Size yazdığım şekilde ram ssd ye 1000 tl fazla vermişim belki, kasayı da çok sevdiğim için seçtim ama genel manada haklısınız
Biostar harici herhangi bir H610 ya da B660 işinizi görür. Burada tercihi direkt size bırakıyorum.Ve kasayı şimdi inceledim gerçekten çok güzel ve yazdım bunu, işlemci kasa psu hazır anakartta yazdığım 3 seçenek içinden de fikrinizi söylerseniz sevinirim,
İşimi şimdi görür hocam da, attığım 3 tanesinden ne önerirsiniz? V ile başlayan siteden performans notlarına göre çıkardımBiostar harici herhangi bir H610 ya da B660 işinizi görür. Burada tercihi direkt size bırakıyorum.
Asus prime B660-a / MSI MAG B660Mİşimi şimdi görür hocam da, attığım 3 tanesinden ne önerirsiniz? V ile başlayan siteden performans notlarına göre çıkardım
Z690 parasına B660 alınmaz. Aşağıdaki ürün yeterlidir.ASUS Prime B660-A / MSI MAG B660M Mortar / MSI Pro B660M-B
Display port girişi yok bunda hocam. Asus prime b660-plus 3800 e geliyorZ690 parasına B660 alınmaz. Aşağıdaki ürün yeterlidir.
DP girişini ne yapacaksınız? Ekran kartından görüntü alacaksınız ve F serisi işlemcilerde dahili grafik birimi bulunmaz.DisplayPort girişi yok bunda hocam. ASUS Prime B660-Plus 3800'e geliyor.
Monitörümden daha kaliteli görüntü alabilmek içindi hocam, teşekkürler zaman ayırdığınız içinDP girişini ne yapacaksınız? Ekran kartından görüntü alacaksınız ve F serisi işlemcilerde dahili grafik birimi bulunmaz.
İsterseniz öneri paylaşmayayım artık. Daimi olarak yüksek ödeme yapmak istiyorsunuz. O zaman siz bilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Monitörümden daha kaliteli görüntü alabilmek içindi hocam, teşekkürler zaman ayırdığınız için.