i5-12400F sistem Valorant'ta kasıyor

efeuzn

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060.
İşlemci: Intel i5-12400F 2.40 GHz.
RAM: 16 GB.
Anakart: ASUS Prime H610M-K D4.
Windows 11 Pro.

Merhaba, Valorant'ta kasma yaşıyorum fakat FPS'im aynı. Bu sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Nasıl giderebilirim? Yardımcı olabilir misiniz? İşlemcim yukarıdadır. Aynı zamanda lobide de kasma yaşıyorum ve oyun içinde aşırı bir kasma yaşıyorum fakat RDR2 ve GTA 5 gibi oyunlarda bu sorunu hiç yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşelmci kullanım yüzdesi ve diğer değerleri iletir misiniz?

Sistemim:

Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060.
Windows 11 Pro.

Merhaba, Valorant'ta kasma yaşıyorum fakat FPS'im aynı. Bu sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Nasıl giderebilirim? Yardımcı olabilir misiniz? İşlemcim yukarıdadır. Aynı zamanda lobide de kasma yaşıyorum ve oyun içinde aşırı bir kasma yaşıyorum fakat RDR2 ve GTA 5 gibi oyunlarda bu sorunu hiç yaşamadım.

İşlemcinizde herhangi bir soğutma bulunuyor mu ekran kartınız 2X MSI Ventus modeli muhtemelen en kötü modeldir ekran kartınız da kaynaklanıyor olabilir işlemciniz kullanımı yüzdesi kaç oyundayken.

İşlemcinizde herhangi bir soğutma bulunuyor mu ekran kartınız 2X MSI Ventus modeli muhtemelen en kötü modeldir ekran kartınıızda kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum kasma sorunuz ya da işlemciniz yeterli soğutulmuyor.

Yani modelden ziyade işlemcinin yük altında kalıp 90 dereceye çıkması bu drop sorunlarını yaşatır.

Artı -1 Eksi
Doğrudur sistemin soğutma performansı iyi değilse o sistemden doğru verim alınamaz muhtemelen stok kullanıyor.

En iyi çözümü sistemi ve değerleri görüp incelemek lazım bu saatte sanırım bir biz aktifiz :D

İşlemcinizde herhangi bir soğutma bulunuyor mu ekran kartınız 2X MSI Ventus modeli muhtemelen en kötü modeldir ekran kartınız da kaynaklanıyor olabilir işlemciniz kullanımı yüzdesi kaç oyundayken.

Valorant ekran kartını kullanan bir oyun değil onu geçtim ekran kartının markası o kadar da etkilemez.

Valorant ekran kartını kullanan bir oyun değil onu geçtim ekran kartının markası o kadar da etkilemez.

Ekran kartı markan markaya değişir değerleri performansı aynı kalabilir oda bazen yan üretici olduklarından sıcaklık değerleri çok farklılık gösterebilir onu geçtim işlemcisi ısınıyor olabilir veya ekran kartı sınıyor olabilir diye tahminde yürütüm bundan dolayı performans kayıpları olabilir diye yorumladım.

Sistemim:

Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060.
Windows 11 Pro.

Hiçbir şeyi belirtmemişsinki biz kesin bir şey söyleyemeyiz şu an sadece tahminde bulunuruz.
MSI Afterburner indir oradan kontrol et. Sistemi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı