i5 12400F sistem vs i5 11400F sistem

MelihYavuz

Femtopat
Daha fazla  
Hocam pny konusunda içiniz rahat olsunda sistemi alcaksanız aynı ramden bir tane daha almak zorundasınız ve psuyu değişmenizi öneririm.

PNY markası ile ilgili bir sorun duymadım, ekran kartının sökülme videolarını da izledim donanımı ve soğutması gayet iyi. Ben de almayı düşünüyorum 2-3 hafta içinde, fiyatlar düşmeye devam ediyor.

Hocam pny konusunda içiniz rahat olsunda sistemi alcaksanız aynı ramden bir tane daha almak zorundasınız ve psuyu değişmenizi öneririm.
Merhaba hocam; ben de haftaya kadar, eğer sistemin stoğu bitmezse, i5 12400F'li sistemi almak istiyorum.

Kasa seçeneklerinden corsair olanı seçtiğimde para baya yükseliyor ama sizce değer mi?

Merhaba hocam; ben de haftaya kadar, eğer sistemin stoğu bitmezse, i5 12400F'li sistemi almak istiyorum.

Kasa seçeneklerinden corsair olanı seçtiğimde para baya yükseliyor ama sizce değer mi?
Hocam bilmiyorum değer mi değmez mi. Corsair'in hem kasası hem psusu daha kaliteli ama 1500tl'de az para değil. Kasayı değiştirmeseniz bile psuyu ikinci elden satıp iyi bir psu almanızı öneririm saatli bomba gibi psu çünkü yarın öbür gün elektrik falan kesilirse sisteme zarar gelebilir.

Hocam ramler zaten 2 adet neden 1 tane daha alsın.
ama single kit diyor bende.

PNY kesinlikle güvenilir bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…