i5 12400F sistemde GameLoop PUBG Mobile emülatörü kasıyor

YunusP

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim i5 12400F, RTX3060 Ti 8 GB ekran kartı, 32 GB RAM. 200Hz oyuncu monitörü. PUBG Mobile'da 90 FPS destekliyor ama FPS de oyun içi dalgalanmalar çok oluyor ve Face to Face'lerde daha fazla kasma oluyor, bu normal mi sizce? GameLoop'tan açıyorum oyunu. Ne kadar ayar falan yaptıysam düzene koyamadım. İnternetim güzel 20 ms sabit alıyorum çoğunlukla. Yoksa normal mi bu sistemle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal. Emülatör olduğu için işlemci gücünün tamamını kullanamıyorsunuz. Steam PUBG'de emülatör olmadığı için hem grafik kaliteniz daha iyi olur hem de bu fps değerlerinin 2 katını alırsınız. Bence Steam PUBG oynayın.

i5 13400F ve RTX 4060 ile o kasıntıları bir nebze bende yaşıyordum. Çok ayar denedim en düşük ayarlara alsam da aynı en yüksek ayarlara alsam da aynıydı. Son olarak emulatörden çözünürlüğü 2K oyun içerisinden akışı aşırı olarak en akıcı deneyimi aldım. Son güncelleme ile 120 FPS getirdiler emulatörde henüz yok ama bir ayarı var Youtube üzerinden rahatlıkla bulursun 120 FPS yaptıktan sonra oyun yağ gibi akmaya başladı fakat ufak çaplı kastığı zamanlar olabiliyor oda normal emulatör oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı