i5 12400F sistemde hangi kasa alınır?

görkemyy

Hectopat
Daha fazla  

Bu sistemdeki bileşenleri (kasa hariç) şunlara değiştirdim. İşlemciyi i5 12400F'e, anakartı ASUS Prime H610M-K modeline, RAM'leri 2×8 G.Skill Ripjaws model RAM'e, SSD'yi Kioxia Exceria 1TB G2 serisine değiştirdim. Lakin kasada kararsız kaldım. Kasaları yenilemeden önce Thermaltake S200 tg model kasa vardı, şimdi linkteki kasalar var. Hangisi daha uygun ve daha iyi olur?

Xigmatek kasa yine iş görür değiştirmene gerek yok ama bu sisteme 19k vereceğine aynı fiyata bunu almak kat ve kat daha mantıklı. Link.

Bayağı iyi bu fiyata 5600'lü kasalar piyasada. İşlemciyi soğutmak için ayrı bir kule tipi fan lazım sadece öylelikle de neredeyse 19-20k yı buluyor.

Xigmatek kasa yine iş görür değiştirmene gerek yok ama bu sisteme 19k vereceğine aynı fiyata bunu almak kat ve kat daha mantıklı. Link.
Hocam sadece Vatandan alabiliyoruz, internetten almaya hiç yakın bakmıyor ailem. Bu yüzden sistemleri hep Vatan'dan bakıyoruz.

Xigmatek is görürse, Blade model olan kasayı mı seçmeliyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı